ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Provjerili smo što se nudi ovaj tjedan

16.08.2021 u 12:48

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa

Tvrtka Dynniq d.o.o. za inženjering traži iskusnog Java Developera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom razvojnom timu u Zagrebu. Idealan kandidat bio bi netko tko ima strast prema razvoju složenih softverskih rješenja u Javi, ima snažan stav timskog rada te je voljan i sposoban učiti i stalno se usavršavati. Nude ti fleksibilno radno vrijeme, opuštenu radnu atmosferu, profesionalni rast i razvoj, rad na interesantnim projektima i godišnje bonuse sukladne ostvarenim rezultatima. Javi im se do 17. kolovoza.

Jadrija, informatička tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju mobilne informatičko-komunikacijske tehnologije te njenu integraciju s poslovnim informacijskim sustavom kupaca, zapošljava na poziciji: Android Developer (m/ž). Njihova ponuda uključuje stabilno poslovno okruženje, mogućnost rada od kuće, nagrađivanje sukladno doprinosu te usavršavanje i aktivno sudjelovanje u razvoju novih proizvoda. Oglas ostaje aktivan 24. kolovoza.

Oni su tim IT stručnjaka fokusiranih na pružanje vrhunskih IT usluga baziranih na cloud tehnologiji. Iznimno su orijentirani prema kupcima, a njihova misija je pružati inovativne IT usluge. Oni su SEDMI ODJEL i svoj tim žele osnažiti DevOps inženjerom (m/ž) s najmanje 2 godine radnog iskustva, koji će dijagnosticirati i rješavati probleme, optimizirati sustav te izrađivati tehnička rješenja. Ako želiš raditi u stabilnoj tvrtki, na internacionalnim projektima, javi im se do 23. kolovoza.

IN2 tim orijentiran na rješenja za financijsku industriju, u središtu fokusa ima upravljanje financijskom imovinom fondova, a snažni su i u razvoju rješenja za riznice banaka i investicijske odjele osiguravajućih kuća. Sada im je potreban još jedan Oracle software developer (m/ž)! Susretljivi su prema tvojim privatnim obvezama, rade na izazovnim i značajnim projektima, kontinuirano brinu o tvom razvoju, nude fleksibilne uvjete rada… Ako želiš doznati više, javi im se do 26. kolovoza.

Ujedinjeni narodi zapošljavaju nove kolegice/kolege u New Yorku, i to na poziciji: Information Systems Officer (SAP Technical development and Integration) (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 5 godina radnog iskustva u planiranju, projektiranju, razvoju, implementaciji i održavanju ERP informacijskih sustava u SAP okruženju i tečno govoriti engleski jezik. Rok za prijavu na oglas ističe 4. rujna.