MOJPOSAO

Tražite posao u IT-ju? Evo tko sve zapošljava ovog tjedna

  • Autor: Tportal.hr
  • Zadnja izmjena 19.09.2022 12:04
  • Objavljeno 19.09.2022 u 12:04
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Wavebreak / Profimedia

u suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled poslova u brzoširućem IT sektoru

Cirtuo je vodeći svjetski dobavljač softvera u području strateške nabave. S obzirom na povećanje opsega posla, razvoj sljedeće verzije softvera te širenje postojeće baze klijenata, tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Operations Associate (m/ž). Prijave primaju do 25. rujna, a novim kolegama nude konkurentna primanja i rad u mladom timu, rad na daljinu, priliku za profesionalni rast i osobni razvoj te rad u međunardonom i multikulturalnom okruženju.

Istinski te interesira agilni razvoj softvera? S programskim jezicima kao što su Java, C++ i Python si na 'ti'? Spreman/na si na kontinuirano učenje? Odlično! Savršen si kandidat/kinja za radno mjesto Software Developer (m/ž) u tvrtki Ericsson Nikola Tesla. Zauzvrat ti nude razvoj karijere i profesionalni rast, godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom kompanije, regres za godišnji odmor, mjesečni dodatak za prehranu i redovite sistematske preglede. Prijave primaju do 16. listopada.

Zanima te rad u internacionalnom okruženju u kojem možeš kreirati i stvarati, od ideje do implementacije? Važno ti je da, kad nešto radiš, razumiješ kako i zašto nešto funkcionira? Želiš biti dio tima koji radi na naprednim projektima digitalizacije i automatizacije? Ne traži dalje! Jamnica traži Specijalista za upravljanje poslovnim sistemima (m/ž) i žele te bolje upoznati! Njeguju kulturu zajedništva i inovacija, njihovi zaposlenici imaju pravo na mnogobrojne novčane pogodnosti, potiču svakodnevno učenje, vode brigu o fizičkom i mentalnom zdravlju zaposlenih... i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 4. listopada.

Maistra te poziva da izraziš svoju inovativnost i izvrsnost u hospitality industriji! Pridruži im se i sudjeluj u razvoju aplikacije te optimizaciji postojećih funkcionalnosti u ulozi Voditelja projekta mobilne aplikacije (m/ž). Zauzvrat ti nude razne financijske pogodnosti, fleksibilno radno vrijeme uz mogućnost povremenog rada od kuće, podršku u daljnjem profesionalnom rastu i razvoju, kulturu zajedništva i inovacija te interne i eksterne edukacije. Javi im se do 24. rujna. Oduvijek si zainteresiran/a za rad u IT-u, ali i dalje tražiš svoj put? Ili si tek počeo/la učiti o tehnologiji i želiš svoju strast pretvoriti u karijeru? Onda je ovo savršeno vrijeme i mjesto da to učiniš! Touch Support, kompanija sa sjedištem u SAD-u koja radi kao strateški partner različitim tehnološkim tvrtkama, zapošljava na radnom mjestu:  IT Support Intern (m/ž). Očekuju te odlično okruženje i fantastičan tim ljudi, jasno definiran razvojni put te profesionalni rast i razvoj. Javi im se najkasnije do 13. listopada.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!