ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Zapošljavaju Atlantic Grupa, Include...

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 17.02.2020 13:17
  • Objavljeno 17.02.2020 u 13:10
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Lukas

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa iz brzorastućeg IT sektora. Pronađite favorita i prijavite se već danas

Želiš biti dijelom procesa stvaranja proizvoda koji će se koristiti na više od 50 globalnih tržišta? Prijavi se na oglas za Product Managera (m/ž) u tvrtki Include iz Solina, vodećoj europskoj hardware kompaniji koja proizvodi tehnologiju za pametne gradove. Novom kolegi nude fleksibilno radno vrijeme, kompenzacijski paket koji uključuje dodatnu zdravstvenu zaštitu, teambuildinge, edukacije i razvoj, a svim zaposlenicima koji žive u udaljenijim krajevima osiguravaju troškove smještaja. Oglas ostaje aktivan do 28. veljače.

Tvrtka PIS (Poslovno Informatički Sistemi d.o.o.) u svojih 29 godina poslovanja izrasla je u jednog od najjačih hrvatskih proizvođača integralnih aplikativnih programskih rješenja za upravljane poslovnim procesima i efektima poslovanja. Zbog kontinuiranog rasta poslovnih potreba u potrazi su za više djelatnika za radno mjesto: JAVA/IPIS developera u odjelu aplikativnih rješenja (m/ž). Uz mogućnost profesionalnog rasta i razvoja, stručne edukacije i rad na zanimljivim projektima, nude pozitivnu radnu atmosferu s otvorenom komunikacijom. Javi im se do 20. veljače.

KRATKI VODIČ

Iskoristite ovih šest super korisnih trikova za LinkedIn

Pogledaj galeriju
6

Misija korporativnog IT-a Atlantic Grupe je ponuditi proizvode, usluge i rješenja visoke kvalitete koji će podržati razvoj i rast kompanije, pružajući kvalitetne informacije potrebne za donošenje poslovnih odluka. Nude dinamično i kreativno okruženje, suvremene tehnologije i kontinuirani razvoj zaposlenih. Ako si u potrazi za novim izazovima, odlično poznaješ procese u području računovodstva i financija te posjeduješ napredne analitičke i komunikacijske vještine, do 20. veljače prijavi se na oglas za poziciju: SAP CO konzultant (m/ž).

Ericsson Nikola Tesla je vodeći regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Trenutno zapošljavaju na poziciji Linux Embedded Software Developer (Junior/Senior) (m/ž). Novom kolegi nude fleksibilno radno vrijeme, priliku za rad s najnovijim softverskim i hardverskim tehnologijama te kontinuirano profesionalno usavršavanje. Na oglas se možeš prijaviti do 2. ožujka.

OptimizeRx, digitalna zdravstvena tvrtka, povezuje farmaceutske tvrtke s pacijentima i liječnicima, nudeći veću dostupnost, privrženost i svijest o medicinskim proizvodima. Ako proaktivno pristupaš rješavanju problema, možeš raditi samostalno, imaš 'oko za detalje' i dobro se nosiš s pritiskom, idealan si kandidat za radno mjesto Junior Project / Product Manager (m/ž). Zainteresirani kandidati do 25. veljače trebaju poslati životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!