oglasi

Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovaj tjedan i uz kakve beneficije

02.08.2021 u 12:13

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne IT poslovne prilike

Atos je globalni lider u području digitalne transformacije,sa 105 tisuća zaposlenika i godišnjim prihodom većim od 11 milijardi eura. Europski je lider u području kibernetičke sigurnosti. Predvodnik u dekarbonizacijskim uslugama i proizvodima, Atos se zalaže za sigurno i dekarbonizirano digitalno poslovanje svojih klijenata. Atos u Hrvatskoj je nositelj certifikata Great Place To Work, svjetskog priznanja za najbolje poslodavce u kojem odlučujuću ulogu ima mišljenje zaposlenika. Certifikat su dobili drugu godinu za redom kao jedini iz Hrvatske. Zbog razvoja poslovanja, novih projekata i potrebe za kreiranjem većeg broja timova traže: Frontend Developer (m/ž), Senior Backend Cloud Developer (m/ž), Senior Frontend Cloud Developer (m/ž), Backend Developer (m/ž), Senior SAP Konzultanta (m/ž). Nude rad za vodećeg globalnog IT System integratora, rad na najsuvremenijim tehnologijama i velikim projektima, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj, rad u internacionalnim timovima i projektima, kontinuiranu edukaciju i certifikaciju, klizno radno vrijeme, sustav nagrađivanja inovativnosti i proaktivnosti, dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje te Multisport karticu. Svi oglasi su za područje Zagreba i možete se prijaviti do 19. kolovoza.

Sveučilište u Zagrebu – Sveučilišni računarski centar traži Java programer/developer (m/ž). Želiš li sudjelovati u unapređenju hrvatskog visokog obrazovanja i znanosti, ali i društva u cjelini? Važno ti je raditi s najnovijim tehnologijama i surađivati s vrhunskim stručnjacima iz ICT sektora? Sveučilište traži timskog igrača koji će aktivno sudjelovati u razvoju i održavanju web, desktop i serverskih aplikacija, raditi pritom na Java platformi i relacijskim bazama podataka. Traže osobu na neodređeno vrijeme na radnom mjestu Informatičar – voditelj projekata. Nude rad s aktualnim i zanimljivim tehnologijama i alatima (Java, Spring framework, SpringBoot, Maven, GitLab, Jenkins, Jira itd.), rad na zanimljivim i izazovnim projektima i složenim informacijskim sustavima, mogućnosti dodatnog usavršavanja i napredovanja, iskusan i stručan tim s velikim kapacitetom odgovaranja na tvoja pitanja u uhodavanju, inicijative usmjerene na tvoje zdravlje i dobrobit, minimalno 27 dana godišnjeg odmora i poštivanje tvojeg slobodnog vremena, transparentan sustav prepoznavanja i nagrađivanja tvog doprinosa, plaću od 8.490,00 kn neto (+ prijevoz i ostali propisani i/ili motivacijski dodaci na plaću). Na oglas se možeš javiti do 11. kolovoza.

Stype CS d.o.o. je uspješna domaća tehnološka tvrtka koja je i na svjetskoj razini lider u proizvodnji ‘tracking' opreme koja služi za praćenje kamera i izvođača u filmskim i TV produkcijama. Bave se dizajnom, proizvodnjom i plasiranjem spomenute tracking tehnologije za TV i filmske kuće. Traže Inženjer/tehničar za tehničku podršku na daljinu (m/ž). Potrebno je imati izvrsno poznavanje engleskog u govornom i pisanom obliku, osobni afinitet za high-tech industriju, izvrsne sposobnosti rješavanja problema na računalu, a nude rad u jednom od najprosperitetnijih globalnih timova softverskih, matematičkih i mehaničkih inženjera u Europi, suradnju s produkcijama najvećih svjetskih filmskih i TV kuća, opušteno, no entuzijastično radno okruženje u društvu drugih mladih ljudi, fiksno radno vrijeme, priliku za učenje novih tehnologija, stalno zaposlenje s probnim periodom. Javi im se do 13. kolovoza i postani dijelom njihova tima.

B.B.M. d.o.o.  je stabilna i renomirana tvrtka osnovana 1990. godine koja se bavi razvojem poslovnih aplikacija i održavanjem IT sustava. Traže IT administratora. Osoba treba izvrsno poznavati rad na: Windows desktop operativnim sustavima (mrežno okruženje, print sustavi, antivirusna rješenja, B2G servisi),treba dobro poznavati rad sa bazama podataka (MDB, SQL, DB2), dobro poznavati rada na Windows Server operativnim sustavima 2012-2019, dobro poznavati rada na virtualizacijskim tehnologijama (HyperV i VMWare), dobro poznavati funkcioniranja Veritas Backupexec i Veeam Backup alata; imati minimalno radno iskustvo od 3 godine na sličnim poslovima i poznavati BBM ERP aplikacije i certifikacija MCP, MCSA, MTCA i slično. Na oglas se možete prijaviti do 19. kolovoza.

Cloudsense d.o.o. je platforma za trgovinu i vođenje pretplatnika. Mnogobrojna poduzeća u području medija, komunikacija i usluga su im povjerila svoje korisnike koje vode kroz Salesforce. Traže Mid/Senior technical Consultant (m/ž). Traže visoko motiviranu osobu koja je spremna za remote rad s kolegama s različitih lokacija. Traže osobu koja je timski igrač, koja brzo uči, koja ima talent za rješavanje problema, koja ima osnovno iskustvo s Oracle, MS SQL ili MySQL bazama podataka. Iskustvo u razvoju i administraciji Salesforcea nije obavezno, ali je poželjno. Iskustvo u upravljačkom sustavu SVN, Git itd. Nude dodatno zdravstveno osiguranje u bolnici "Agram" ,fleksibilno radno vrijeme i WFH, dodatne edukacije i razvoj, članstvo u teretani, online treninge s osobnim trenerom, zdrav doručak i grickalice u uredu, druženje unutar tvrtke, ured koji „voli kućne ljubimce“. Na ovaj oglas se možeš javiti do 12. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih IT oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.