zapošljavanje

Tražite novi posao? Imamo popis oglasa koje vrijedi pogledati

02.11.2021 u 07:55

Bionic
Reading

U suradnji s portalom Moj posao donosimo popis atraktivnih aktualnih oglasa u IT sektoru

Posjeduješ minimalno 2 godine radnog iskustva s Java Spring Boot-om? SQL i relacijske baze podataka imaš u 'malom prstu'? Odlično se služiš engleskim jezikom u govoru i pismu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat za radno mjesto Mid/Senior Java Developer (m/ž) u tvrtki Calzedonia. Nude ti rad u međunarodnom okruženju, mogućnost profesionalnog rasta i razvoja, edukacije te aktivno mentorstvo od strane kolega. Ako su te zainteresirali, javi im se do 2. studenog.

Poznaješ faze evaluacije, nabave, implementacije i podrške aplikativnih rješenja? Želiš raditi u svim navedenim fazama? Na pravom si mjestu jer Zagrebačka banka traži pojačanje na poziciji Specijalist za podršku sustavima (m/ž)! Moći ćeš birati edukacije koje te zanimaju i kontinuirano se usavršavati, raditi od doma ili iz ureda u kliznom radnom vremenu, a tvrtka ti nudi plaćene slobodne dane za sve važne događaje i situacije u tvom životu. Što čekaš? Javi im se do 11. studenog!

Nabava.net se bavi izradom web rješenja u Javi. Cijene kvalitetan kod, dobar smisao za humor i ugodnu radnu atmosferu. Trenutno zapošljavaju na poziciji Java programer (m/ž), a od zainteresiranih kandidata traže odlično poznavanje Jave, principe OOP-a i čistog koda, a poželjno je i iskustvo u radu sa Spring frameworkom. Zauzvrat nude kompetitivnu plaću, rad u malom timu gdje će tvoj utjecaj biti uočljiv, fleksibilno radno vrijeme i povremeni rad od kuće. Oglas ostaje aktivan do 27. studenog.

Tvrtka Mangonel gradi, integrira i podržava Enterprise i Consumer softver. I zapošljava na radnom mjestu JavaScript Frontend Developer (m/ž)! Iskoristi priliku i pridruži se timu nadarenih programera koji razvijaju nova rješenja, odnosno značajke proizvoda uspješnih klijenata. Svakodnevno ćeš koristiti najnovije tehnologije, a kompanija ti nudi i ugodnu radnu okolinu, mogućnost rada od kuće i profesionalni rast i razvoj. Rok za prijavu na oglas ističe 4. studenog.

Snalaziš se u WordPressu kao riba u vodi? Odlično barataš programima: Adobe Dreamweaver (.html), Adobe Illustrator/InDesign, Adobe Premiere (video), Adobe Photoshop? Poznaješ social kanale (Facebook, Instagram, Linkedin)? Say no more! Javi se na oglas za Web dizajnera (m/ž) i postani dio tima tvrtke Elektronički računi! Agencijsko iskustvo je plus, nude ti mogućnost stalnog posla i početnu plaću od 6.000 – 6.500 kuna neto, a na oglas se možeš javiti do 5. studenog.