vikend zabava

Tražite dobru videoigru za vikend? Ugrabite ovu lovačku igru i hrpu klasičnih arkada potpuno besplatno

26.11.2021 u 12:23

Bionic
Reading

Najnovija ponuda besplatnih igara iz Epica ovog tjedna, doduše, obuhvaća samo jedan naslov koji će, s druge strane, jako razveseliti obožavatelje simulacija lova

thehunter: Call of the Wild, kojeg se može preuzeti besplatno sve do 2. prosinca lovačka je igra smještena u otvoren svijet. Igrači mogu igrati sami ili u suradnji s prijateljem. Na raspolagnju su im različita oružja koja imaju, riječima autora, vrlo realističnu fiziku projektila'. Uzmite i to u obzir ako se nećkate oko preuzimanja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Expansive Worlds

Naslov je inače dostupan po cijeni od 19.99 dolara, a igrači koji ga nabave mogu kupiti hrpu nadogradnji koje su također na popustu sve do 30. studenog.

Premda je thehunter jedina igra dostupna ovog tjedna, Epic Store također nudi Epic Welcome Pack za Antstream Arcade, uslugu koja nudi 1000 retro igara na koje igrači mogu potrošiti 1090 žetona. Žetoni u igri mogu se trošiti za igranje igara, otključavanje izazova i još mnogo toga drogog. Antstream Aracee uključuje velik broj klasika poput Mortal Kombata, Pac Mana i Earthworm Jima. Epic Welcome Pack dostupan je sve do 2. prosinca.

A što je sa sljedećim tjednom? Igrači će moći preuzeti izvrstan Dead by Daylight i while True: learn().