NOVA USLUGA

Svakom hotelskom gostu mobitel s besplatnim pozivima i internetom

  • Autor: M.E.F.
  • Zadnja izmjena 12.07.2017 10:20
  • Objavljeno 12.07.2017 u 10:20
tportal

Izvor: Arena Hospitality Group / Autor: Arena Hospitality Group

Za vrijeme boravka u hotelima, gosti dobivaju mobilni uređaj sa neograničenim međunarodnim i lokalnim pozivima te pristupom internetu i to bez ikakvih dodatnih troškova

Arena Hospitality Group ima novu handy uslugu za svoje goste, kojom im na korištenje daju mobilni uređaj sa neograničenim međunarodnim i lokalnim pozivima te pristupom internetu tijekom boravka i to bez ikakvih dodatnih troškova.

Tu uslugu može koristiti svaki gost Areninih objekata, a to uključuje hotel Park Plaza Arena, Park Plaza Histria, Park Plaza Belvedere Medulin, te turističko naselje Park Plaza Verudela Pul.

Kada gosti prilikom dolaska obave check-in na recepciji, u sobama će ih čekati mobilni telefon na posebnoj stanici za punjenje (docking station). Svi mobilni uređaji dolaze s handy operacijskim sustavom koji je prilagođena verzija Android sustava, a može biti i personaliziran od strane hotela. Handy također nudi i jezičnu prilagodbu, kako bi gosti hotela mogli uživati u njegovim značajkama bez obzira na to koji jezik pričaju.

Podsjećamo, hotel Park Plaza Arena je u 2016.godini, uvedeo uslugu 'digitalnog ključa' kojom se pametnim telefonima kroz posebno razvijenu mobilnu aplikaciju mogu otvarati elektronske brave u hotelskim sobama i apartmanima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!