ZA FOTOGRAFIJE KOJE ČUVAJU USPOMENE

Zabilježite sve važne ljetne trenutke kao pravi profesionalac

29.07.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Od razigranih rooftop partyja u centru grada do morskih zabava na jedrilici ili plaži daleko od vrućeg asfalta, ljetni su mjeseci kao stvoreni za dobar provod i stvaranje uspomena

Bez obzira provodite li ljeto u gradu i uz posao, ili ste već uspjeli spas od nesnosnih vrućina potražiti u debeloj hladovini uz more, sigurno ćete se pobrinuti da vam najtoplije godišnje doba bude obilježeno pregrštom dobre zabave. A Samsung se pobrinuo da sve te uspomene možete i zabilježiti baš poput profesionalnog fotografa uz revolucionarne značajke kompaktnih Galaxy Z Flip3 5G i Z Fold3 5G mobilnih uređaja.

Kamera dostojna vrhunskih fotografa u jednom od najboljih izuma

Ljetni mjeseci doslovce prizivaju druženja s prijateljima, odlaske u prirodu, uzbuđenja ljetnih tuluma i dobrih provoda ili pak opuštanje u sjeni bora i mirisu mora. Sve te trenutke itekako je vrijedno zabilježiti za dugo sjećanje, a vrhunska kamera tako postaje neizostavni sudionik svih ljetnih pustolovina. Samsung preklopni mobilni uređaji Flip3 i Fold3 promijenit će način na koji fotografirate i snimate te predstaviti sasvim nove mogućnosti.

Uz Galaxy Z Flip3 možete snimiti savršene selfije snažnom dvostrukom 12 MP stražnjom kamerom čak i bez otvaranja uređaja pa je hvatanje idealnih trenutaka još jednostavnije. Uz to, Flex način rada snimanje selfija podignuo je na sasvim novu razinu, jer je dovoljno da samo namjestite kut snimanja, a ovaj će moćni uređaj odraditi ostalo i omogućiti vam da i bez upotrebe ruku uhvatite savršeni trenutak rasplesane opuštenosti u nekom baru ili vratolomnog skoka u more koji ste vježbali tjednima. Uz ovakve mogućnosti i 10MP prednju kameru, ne čudi da je ovaj revolucionarni uređaj proglašen jednim od najboljih izuma po TIME’s Best Inventions za 2021.

Nikad jednostavnije fotografiranje uz moćne kamere

Ni Galaxy Z Fold3 ni malo ne zaostaje po snažnim značajkama koje će vam olakšati fotografiranje. Zahvaljujući intuitivno postavljenom sustavu od čak pet kamera, možete biti sigurni da ćete uhvatiti sve boje očaravajućeg zalaska sunca. Nigdje noći nisu tako bajkovite kao uz more, stoga, nemojte oklijevati fotografirati ili snimiti noćno ljetno nebo posuto zvijezdama ili mjesečinu iznad površine mora. To će vam uz noćni način rada na temelju umjetne inteligencije koja čuva boje i jasnoću na vašim noćnim snimkama i opciju Hyperlapse za gotovo umjetničke videozapise, biti jednostavnije nego ikad.

Kako ne biste morali brinuti hoćete li imati dovoljno memorije za pohranu svih tih fotografija i snimaka ljetnih ljepota ili opuštenih druženja i zabava, Z Fold3 dolazi sa velikom memorijom do 512 GB – sačuvajte svoja remek-djela i zaboravite na brisanje. Za sve pomno planirane ljetne pustolovine, ali i nepredviđene izazove koji vas mogu dočekati u jednom ljetnom danu, tu je izdržljiva baterija kapaciteta 4400 mAh koja pametno prilagođava svoju potrošnju energije za cijeli dan, a jednom kad se isprazni napunite ju u tren oka uz brzo punjenje od 25 W ili još praktičnije brzo bežično punjenje.

Impresivna snaga koja stane u svaki džep

Snaga značajki i performanse koje su daleko ispred svog vremena, zadivit će svakoga pa i najzahtjevnijeg ljubitelja modernih tehnologija. Ovi preklopni Samsung mobilni uređaji dodat će novu dimenziju kompaktnosti i jednostavnosti u vaš život i svaki ljetni trenutak.

Kada su otklopljeni, Z Flip3 i z Fold3 donose čitav niz prednosti za jednostavno povezivanje i napredno fotografiranje poput pravog fotografa, a preklopljene ih možete pospremiti i u najmanju torbicu te provjereno stanu u svaki džep vaše opuštene ljetne garderobe. Više o ovim inovativnim mobilnim uređajima koji će obilježiti vaše ljeto 2022., potražite na www.samsung.com.