GADGETI, GADGETI

Što nam to Toshiba priprema za ove blagdane?

11.12.2014 u 10:35

Bionic
Reading

Japanski proizvođač potrošačke elektronike predložio je što bi iz njegove ponude mogli odabrati kao poklon za predstojeće blagdane. Evo što nam se učinilo zanimljivim

Televizori iz serije L7
Dobitnik nagrade Red Dot za ovu godinu, ova serija pametnih televizora nudi prikaz u punom HD-u te tehnologije CEVO Audio i Picture. Čini ju šest uređaja, s dijagonalom zaslona u rasponu od 42 do 55 inča (102 do 140 centimetara).

Bluetooth zvučnik SBM1W
Mini 3D zvučničku konzolu s niskotonskim zvučnikom SBM1W, ukupne snage 60 W, možete spojiti na televizor, prijenosno računalo ili mobitel koristeći Bluetooth. Dolazi s vanjskim ožičenim niskotonskim zvučnikom, za poboljšane performanse basa te ekvilajzerom s tri unaprijed moda rada.

Satellite S50-B Promo/Toshiba

Prijenosna računala iz serije Satellite S50-B

Tanko (19,9 mm) računalo brušene metalik završne obrade srebrne boje i tipkovnicom s pozadinskim osvjetljenjem. Na raspolaganju su modeli s HD ili punim HD zaslonom, dijagonale 15,6 inča (39,6 cm), uz ugrađene stereo zvučnike Harman Kardon, s tehnologijom DTS Sound.

Pokreću ih Intelovi procesori Core i3, i5 ili i7, koje je moguće kombinirati s AMD-ovom grafičkom karticom Radeon R7 M260 ili ugrađenom Intelovom grafikom te do jednog terabajta memorije za pohranu. Dolazi s jamstvom Bez obzira na sve


Camileo X-Sports

Akcijska kamera s vodootpornim kućištem (do 60 metara) i daljinskim upravljačem, kojom možete upravljati i putem aplikacije Toshiba WiFi Connect. Ima CMOS senzor s 12 megapiksela, koji može snimati u rezoluciji 1080 p na 60 fps. Možete ju prikačiti na tijelo, kacigu, bicikl, motocikl ili dasku za surfanje.