BJEŽI, LOPUŽO

Što kažete na pametnu žarulju koja tjera provalnike?

07.06.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Upoznajte najnovije proizvode iz kompanije Wink što je nedavno predstavila 'osnovni paket pametnog svjetla' koji službeno zove Wink Bright te koji vaš dom čuva od nepoželjnih gostiju

Sustav funkcionira tako da žarulje Sylvania Smart A19 montirate na rasvjetna tijela te na router spojite uređaj Wink Hub 2. Nakon toga samo trebate skinuti upravljačku aplikaciju i to je to - žarulje su spojene na vaš pametni dom.

'Naše studije pokazale su da je svjetlo osnovni dio poimanja sigurnosti u domu', rekao je Jeff Bartenbach, čelnik odjela za iskustva u Winku. 'Također samo naučili da ljudi vole specifična rješenja određenih problema kada govore o idealnom pametnom domu. Uz Wink Bright, Home Sitter i Moonlight oni će dobiti upravo to: prijateljsko i nenametljivo rješenje za sigurnost svoga doma.'

Cijela mudrost Home Sittera je opcija da automatski palite i gasite svjetlo u kući imitirajući ljudsku aktivnost čak i kad ste na poslu ili putovanju. Winkova 'pametna kadenca' osigurava to da se svjetla pale i gase smisleno, što znači da se neće aktivirati usred noći ili u podne. 

Moonlight, u drugu ruku, omogućuje to da uvijek dođete u toplo i dobrodošlo okružje paljenjem pametne rasvjete u predodređenom trenutku te ima opciju gašenja točno prije spavanja. Moonlight radi i s unutarnjom i vanjskom rasvjetom te može pratiti vrijeme izlaska i zalaska sunca.

Wink Bright je moguće prednaručiti za 119 dolara na Winkovoj službenoj stranici. Isporuka kreće za dva tjedna.