Novosti iz Samsunga

Samsung predstavio novu Galaxy J liniju smartfona

07.06.2017 u 11:02

Bionic
Reading

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je novu Galaxy J seriju pametnih telefona. Galaxy J7, J5 i J3 nude snažnu izvedbu u zapanjujućem metalnom kućištu s poboljšanom tehnologijom kamera po iznimno dostupnim cijenama

Galaxy J7 sadrži vrhunsko metalno kućište i super AMOLED zaslon s full HD razlučivosti, duži vijek trajanja baterije i 3 GB radne memorije. Kao i kod J5 i J3, J7 donosi pojednostavljeno korisničko iskustvo prilikom upotrebe kamere. J7 i J5 su opremljeni naprednom prednjom kamerom od 13 megapiksela poboljšane rezolucije i stražnjom kamerom od 13 megapiksela s LED bljeskalicom, koja korisnicima omogućuje snimanje jasnih i oštrih fotografija čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Dodatna poboljšanja u odnosu na prethodnu seriju su i ta da Galaxy J7 i J5 sadrže čitač otiska prsta.

Kompaktniji Galaxy J5 ima moderno u potpunosti metalno kućište i super AMOLED zaslon s full HD razlučivosti za izuzetno iskustvo gledanja. S poboljšanim prednjim i stražnjim kamerama od 13 megapiksela te proširivom memorijom pomoću microSD kartice s podrškom kapaciteta do 256 GB, korisnici mogu jednostavno snimiti i pohraniti njima važan sadržaj. Brži 1.6GHz procesor čini Galaxy J5 jačim nego ikad.

Galaxy J3 sada također ima čvrsto metalno kućište koje odgovara elegantnom dizajnu ostatka portfelja. Pametni telefon može pohraniti jednaku količinu podataka kao J7 i J5 zahvaljujući većem kapacitetu memorije (16GB) i povećanom kapacitetu radne memorije od 2GB, a može i snimiti bolje fotografije nego prije uz pomoć poboljšane 13 megapikselne stražnje kamere s preciznim autofokusom. I novi Galaxy J3 ima i dodatak obrambene sigurnosne platforme Samsung Knox, koja osigurava sadržaj telefona pomoću napredne enkripcije na hardverskoj razini.

'Galaxy J serija je jedna od naših najprodavanijih serija u Europi' izjavio je Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics te dodao 'uvjereni smo da će novi napredni dizajn Galaxy J serije, vrhunska tehnologija kamere i karakteristike visokih performansi nastaviti privlačiti postojeće i nove korisnike, koji traže lijepo dizajniran i snažan pametni telefon vrhunskog brenda, a sve po vrlo pristupačnoj cijeni'.

Galaxy J7 i J5 bit će dostupni u Europi u lipnju, dok Galaxy J3 stiže u srpnju.