tjedni pregled

Stigli su novi oglasi: Ove tvrtke su u potrazi za domaćim IT-jevcima!

18.03.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Stručnjak ste u području informacijskih tehnologija i tražite posao? U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled najnovijih oglasa za radna mjesta u IT sektoru

TIS Grupa d.o.o. traži kreativnog i upornog entuzijasta koji se želi pridružiti njihovoj ekipi na izazovnim projektima. Zapošljavaju sistemskog administratora, a opis posla uključuje kreiranje korisničkih računa, instalaciju infrastrukturnih poslužitelja i mrežne opreme te konfiguriranje novih poslužitelja. Svi koji se planiraju prijaviti moraju imati minimalno jednu godinu radnog iskustva i napredno poznavati IT sektor. Prijave se primaju do 23.ožujka.

Q Alijansa d.o.o. mlada je zagrebačka kompanija čija misija je pomoći klijentima pronaći odgovore na najkompleksnija pitanja današnjice. Kako bi u tome uspjeli potreban im je stručan, odgovoran i kreativan tim ljudi. Trenutno su u potrazi za novim zaposlenicima na pozicijama: Support Engineer, Senior Ruby Developer, Javascript Developer, .Net Developer, Frontend Developer. Prijave na sve navedene oglase ostaju otvorene do 25.ožujka, prijavite se, jer život u Q-u je sve samo ne dosadan!

Zanima vas rad u specijaliziranoj IT kompaniji koja posluje u području razvoja poslovnih aplikacija te raznih integracijskih rješenja koja pomažu tvrtkama u optimizaciji njihovih poslovnih procesa? Ako ste odgovorili potvrdno, INFRANET RAZVOJ d.o.o. mjesto je za vas! Nude radno mjesto C.Net Developera s fleksibilnim radnim vremenom i rad na zanimljivim projektima, a zauzvrat traže otvorenu, profesionalnu osobu s iskustvom u programiranju. Prijavite se do 29.ožujka.

Pojačanje u svojim redovima, i to na poziciji C.Net Developera/Web Programera, traže u tvrtki WEB Marketing d.o.o., specijaliziranoj u djelatnosti razvoja naprednih poslovnih web rješenja. Idealan kandidat/kandidatkinja mora biti zaljubljenik u web tehnologije s minimalno 5 godina radnog iskustva. I mora se javiti do 25.ožujka.

CS Computer systems je informatička kuća s 30 godina prisutnosti na hrvatskom ICT tržištu. Ujedno su i firma koja traži motivirane i sposobne ljude koji će njihovu postojećem timu dodati novu vrijednost. Zapošljavaju Serviser Tehničara, Senior Web Developera, Inženjera za virtualizaciju i IT automatizaciju – Senior, Inženjera za mrežne tehnologije i Inženjera za sistemska rješenja – storage inženjera.  Svoju prijavu možete poslati najkasnije do 26.ožujka.