MOBILNI NOVITETI

Stigle su nove slike neobične kamere Huawei Matea 30 Pro

18.09.2019 u 10:50

Bionic
Reading

Što se stražnjeg dijela uređaja tiče, vidljiva je četverostruka kamera koja, navodno, sadrži glavni objektiv od 40 megapiksela, ultraširoki objektiv od 40 megapiksela vidnog polja od 120 stupnjeva, telefoto objektiv i 3D senzor

Huawei Mate 30 Pro, kao i velika većina drugih pametnih telefona dobija hrpu neslužbenih slika uređaja prije nego što ih objavi sam proizvođač. SlashGear je tako nedavno objavio nekoliko najnovijih slika nadolazećeg uređaja iz Huaweija koje, premda nisu najviše zamislive kvalitete, i dalje daju zanimljiv uvid u izgled i dizajn uređaja.

Autor objave je poznati insajder Ice Universe koji se domogao četiri fotografije - dvije prednjeg i dvije stražnjeg dijela uređaja. Fotografije prednjeg dijela su očekivane: prikaz i veličina zubića su slične kao kod prošlogodišnjeg modela - riječ je o urezu posuđenom od iPhonea koji zahvaljujući manjem broju senzora zauzima manje mjesta. Prikaz se, u drugu ruku, previja preko rubova uređaja kao što je slučaj kod Samsungovih perjanica.

Što se stražnjeg dijela uređaja tiče, tu je vidljiva četverostruka kamera koja, navodno, sadrži glavni objektiv od 40 megapiksela, ultraširoki objektiv od 40 megapiksela vidnog polja od 120 stupnjeva, telefoto objektiv i 3D senzor.

Sudeći prema sve većoj učestalosti neslužbenih slika uređaja, ne bismo se čudili da novi Mate 30 Pro vidimo još nekoliko puta prije nego što sam Huawei odluči izaći u javnost s detaljima.

TEHNO SAVJETI

Ovih pet znakova za uzbunu upozorit će vas na viruse u vašem Androidu

Pogledaj galeriju