NADOGRADNJA MODELA

Stigla je nova Logitechova navlaka s tipkovnicom za iPad

29.05.2014 u 15:46

Bionic
Reading

Danas je Logitech najavio proširenje svoje linije dodatka za tablete s novim Logitech ultratankim navlakama s tipkovnicom za iPad Air, iPad mini i iPad mini s Retina zaslonom. Ovi Logitechovi nagrađivani proizvodi su sada poboljšani i vidno fleksibilniji predstavljajući tako još tanju i lakšu navlaku s tipkovnicom te nove mogućnosti u prilagođavanju kuta gledanja na iPadu

‘Način na koji koristimo iPad se promijenio,' izjavio je Mike Culver, potpredsjednik i generalni menadžer za mobilnost u Logitechu. ‘iPad ne služi više samo za konzumaciju sadržaja nego upravo za kreiranje novog sadržaja gdje god da se nalazite. Ultratanku Logitech navlaku s tipkovnicom smo razvili u novim smjerovima što iPad tako čini još tanjim, lakšim i fleksibilnijim. Ova navlaka je vaša druga polovica iPada.'

Navlaka ima fleksibilnije utore za pozicioniranje iPada, a povezana je s iPadom zahvaljujući magnetskoj kopči te ujedno osigurava da možete nagnuti iPad u savršen kut gledanja za ugodnije tipkanje. Bluetooth tipkovnica ima dobro raspoređene tipke s optimiziranim pozicijama i iOS prečacima kako bi osigurali ugodno i brzo tipkanje.

Logitech ultratanka navlaka s tipkovnicom ima poboljšani dizajn koji je još tanji i svjetliji nego prije, sa svega 6.4 mm debljine, a teži svega dvije trećine težine iPada. Navlaka savršeno prijanja i nadopunjuje iPad. Zahvaljujući metalnoj kopči i aluminijskoj konstrukciji tipkovnice možete biti sasvim sigurni da će iPad i ultratanka navlaka s tipkovnicom ostati čvrsto povezani.

Preporučena maloprodajna cijena za Logitech ultatanku navlaku s tipkovnicom iznosi 749,00 kuna za iPad Air, a 599,00 kuna za iPad mini i iPad mini s Retina zaslonom. Očekuje se da će proizvodi biti dostupni na logitech.com i u Appleovim dućanima u lipnju 2014. godine. Za više informacija, molimo posjetite www.logitech.com.