NOVITETI IZ JABUČNJAKA

Službeno je: Apple će novu liniju računala predstaviti krajem listopada

19.10.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Kalifornijski proizvođač službeno je najavio događaj tijekom kojeg bismo, prema svemu sudeći, mogli vidjeti novu liniju njihovih prijenosnih računala. Događaj će se umjesto na zapadnoj obali SAD-a ovog puta održati u New Yorku

Sljedeće predstavljanje proizvoda iz Applea službeno će se održati u New Yorku 30. listopada, s time da većina novinara i korisnika očekuje osvježenje linije tableta iPad i prijenosnika MacBook.

ZLATA VRIJEDNI SAVJETI

Proučite ovih sedam super trikova za apsolutno svaki smartfon

Pogledaj galeriju

Gdje se održava? I kada?

Točna lokacija održavanja eventa bit će operna hala Howard Gilman bruklinške Glazbene akademije. Predstavljanje će se održati u utorak u 10:00 po lokalnom vremenu, što za nas znači u 16:00.

Personalizirani pristup

Slogan na svakoj personaliziranoj pozivnici za novinare glasi 'Stvaramo još više stvari' (There's more in the making), s time da pretpostavljamo da će se događaj također prenositi uživo putem interneta.

OnePlus, kako stvari stoje, ima svoju prezentaciju koja će se održati u istom vremenu kao i Appleova. Vidjet ćemo hoće li proizvođač (i pod time mislimo OnePlus) zbog svega morati mijenjati svoj raspored.