KAKVOG LI IMENA

Sljedeći DLC za Vermintide zove se, pazite, Schluesselschloss

30.01.2016 u 15:19

Bionic
Reading

Ekipa iz Fat Sharka se, štoviše, uopće ne šali. Dodatak za njihovu popularnu kooperativnu mišokolju iz prvog lica nosi ime po gradiću u kojem se odvija njegova radnja

Najnoviji dodatak nagoviješta i dolazak posebnog moda igre koji će se, doduše, desiti nakon još jedne zakrpe, a to je takozvani Last Stand. Radi se o mapi manjih dimenzija u kojoj se igrači sukobljavaju sa sve većim i opasnijim valovima neprijatelja, nastojeći izdržati čim dulje.

Što se Schluesselschlossa tiče, on je prvi DLC za Vermintide koji će se morati plaćati, a u sebi sadrži jednu dodatnu misiju koja se, kao što smo već spomenuli, dešava u Schlu... ma, shvatili ste. Najbolji dio vezan uz ovaj DLC je da ne morate kupovati. Dovoljno je da jedan član vašeg tima ima kopiju - i vi ćete je igrati besplatno.

Najočitiji nedostatak Schluesselschlossa je njegovo ime. Kako bi se našalili s bizarnom premisom izgovora punog igrinog imena, a to je Warhammer End Times: Vermintide - Schluesselschloss, Fat Sharkovci su organizirali natječaj u kojem možete osvojiti besplatnu kopiju DLC-a. Sve što trebate napraviti je smisliti bolje ime za mjesto u kojem se igra zbiva. Teško, zar ne?

Schluesselschloss će biti dostupan krajem veljače.