MOŽE I JEDNOSTAVNIJE

Sedam aplikacija koje će vam promijeniti život

27.03.2014 u 13:06

Bionic
Reading

Posao, obitelj, druženje s prijateljima, društvene obaveze... Puno je toga što treba stati u jedan dan. Evo aplikacija koje bi vam mogle pomoći pojednostaviti i bolje organizirati život

Sve su besplatne.

Calm
Ponekad zaboravimo na trenutak zastati i duboko udahnuti. Calm je aplikacija za meditaciju koja vam pomaže uhvatiti nešto vremena za stišavanje buke u glavi. Ponudit će umirujuću glazbu i fotografije kako biste se maksimalno opustili. Dostupna je za iOS.

30/30
Pravilo 30/30 kaže: za svaki zadatak koji trebate obaviti fokusirajte se intenzivno na njega 30 minuta, pa nakon toga uzmite stanku od 30 minuta. Ova je aplikacija ušminkana verzija timera i pomoći će pri organiziranju zadaća te zadržavanju pozornosti. Dostupna je za iOS.

Cal
Ako ne možete živjeti bez pametnog telefona, vaš je kalendar vjerojatno nakrcan koječim. Cal je oku ugodan kalendar s ugrađenim značajkama koje povezuju vaše kontakte i korisničke profile na društvenim mrežama. Dostupan je za Android i iOS.

Solar
Vrijeme nije uvijek lijepo, ali ova aplikacija jest. Solar ima jednostavno i privlačno sučelje koje će vas informirati o vremenskoj prognozi. Dostupan je za Android i iOS.

InstaSize
Ova je aplikacija najbolja prijateljica korisnika Instagrama. Pomoću nje možete mijenjati veličinu fotografija i dodati raznorazne obrube. Ima i vlastite filtre. Dostupna je za Android i iOS.

Romantimatic
Postoji, eto, i aplikacija za romantiku. Podsjetit će vas da trebate tu i tamo odvojiti malo vremena i reći nešto lijepo osobi s kojom dijelite život. Možete birati među hrpom automatiziranih poruka, postaviti vrijeme kad ih treba poslati i zaboraviti na njih. Baš kao i ova aplikacija o kojoj smo već pisali. Dostupna je za iOS.

Pocket
Tijekom dana ste našli hrpu zanimljivih članaka, ali ne znate kako ih sačuvati za kasnije čitanje. Isprobajte Pocket, organizacijski alat koji sprema linkove kako bi im se mogli vratiti kasnije, čak i ako niste spojeni na internet. Sinkronizira se i sa svim vašim drugim uređajima. Dostupan je za Android i iOS.

Izvor:Mashable