STIŽE UNPACKED

Samsung sprema nove preklopne uređaje, evo što možemo očekivati

19.07.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Šef odjela Mobile Experience pri Samsung Electronicsu TM Roh u objavi na službenom blogu u velikoj se mjeri bavio debljinom uređaja koji će uskoro biti predstavljeni

Do idućeg velikog predstavljanja Samsungovih novih uređaja dijeli nas tjedan dana.

Očekuje se kako će premijeru imati Samsung Galaxy Flip 5, Galaxy Fold 5, Galaxy Tab S9 i Galaxy Watch 6.

Po prvi put će događanje Unpacked biti održano u dvorištu te tvrtke u glavnom gradu Južne Koreje Seoulu.

Uzimajući u obzir postavljeni šestomjesečni raspored izlaska top modela, očekivalo se kako će Galaxy Flip 5 i Galaxy Fold 5 uskoro stići.

Šef odjela Mobile Experience pri Samsung Electronicsu TM Roh to je i potvrdio u objavi koja se bavila sklopivim pametnim telefonima.

Između ostalog, istaknuo je tanje dizajne takvih uređaja za tržišne lidere.

  • +6
Samsung Galaxy Z Fold4 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

'Podigli smo standarde za ergonomiju sklopivih pametnih telefona. Razlika od milimetra u debljini uređaja možda ne zvuči kao velika promjena, ali svaki gram i milimetar u sklopivom uređaju zahtijeva inženjerski napredak.

Zato smo uveli inovacije kako bismo naše najnovije sklopive navlake učinili tanjim i lakšim od naših prethodnih generacija', naveo je Roh.

Kako je točno tvrtka to postigla ostaje nejasno, iako nedavno predstavljeni Googleov Pixel Fold može dati ideju o čemu se radi.

Samsungovo ponovno promišljanje mehanizma eliminiralo je razmak između zaslona, ​​čime je njihov prvi sklopivi uređaj postao jedan od najtanjih u industriji.

Međutim, bilo je problema s neispravnim zaslonima, što je dovelo do nekih spekulacija da bi dopuštanje dvjema stranama zaslona da se dodiruju moglo predstavljati problem kada se mrvice i drugi otpad nađu između njih.

Roh je također dao naslutiti kako će biti predstavljeni i drugi proizvodi, piše Tech Crunch.