SVE NA DALJINU

Samsung novim aplikacijama kreće prema pametnijem ispisu

19.12.2015 u 10:09

Bionic
Reading

Tvrtka je nedavno predstavila Android aplikacije za pisače, koje omogućavaju unaprijeđeno upravljanje dokumentima te otklanjanje poteškoća na daljinu

Samsung Electronics predstavio je dvije aplikacije za pisače s Android operativnim sustavom, Dynamic Workflow i RemoteCall. Riječ je o aplikacijama koje će korisnici moći preuzeti i instalirati kroz tzv. Smart UX Center, korisničko sučelje za Samsungove Smart MultiXpress višefunkcijske pisače.

Pomoću njih, korisnici će moći uštedjeti vrijeme tako da pokrenu više zahtjeva za obradu dokumenata u jednom koraku, a sistemskim inženjerima omogućit će daljinsko povezivanje s pisačem i otklanjanje poteškoća u radu.

'Nove tehnologije mogu ponuditi mnogo prednosti u poslovnom okruženju pa stoga stvaramo novi ekosustav ispisnih tehnologija koje će to omogućiti', rekao je DW Song, viši potpredsjednik odjela ispisnih rješenja tvrtke Samsung Electronics i dodao: 'Naš Smart UX Center i sve aplikacije koje razvijamo za njega omogućit će još bolju integraciju pisača s Android operativnim sustavom, a korisnicima osigurati veću mobilnost i povezivost.'

Aplikacija Dynamic Workflow omogućava korisnicima stvaranje i prilagodbu radnog slijeda korištenjem više aplikacija. Tako, primjerice, mogu integrirati više zadataka kao što je skeniranje, optičko prepoznavanje znakova i distribucija dokumenata u jedan radni slijed, koji je potom moguće pohraniti kao prečac za daljnju uporabu.

RemoteCall je plaćena aplikacija koja daljinski povezuje pisač sa službom za informatičku podršku, a omogućava daljinsku dijagnostiku i otkrivanje smetnji. Daljinskim povezivanjem sistemci će moći upravljati korisnikov Smart UX Center zaslon i voditi ga kroz proces otkrivanja smetnji, ili se povezati na pisač pomoću računala.

Daljinskom podrškom korisnici i sistemski inženjeri uštedjet će vrijeme te smanjiti broj potrebnih intervencija na lokaciji korisnika.

Više informacija o Samsung Smart UX aplikacijama dostupno je na stranicama printingapps.samsung.com/apps, a o Samsung pisačima na adresi www.samsung.com/hr