PUNI SVE

S ovim dodatkom u trenu ćete napuniti do šest gadgeta

25.01.2014 u 13:20

Bionic
Reading

Najbrži dock na svijetu, kažu u tvrtci Dittrich California za svoj novi All-Dock, koji može puniti četiri ili šest uređaja odjednom, ovisno i o modelu

Koliko je brz? Napunit će smartphone do 80 posto kapaciteta za kraće od sat vremena, zahvaljujući 2400 mAh koje nudi svaki ulaz za USB.

Nema posebne ulaze za pojedine uređaje, no zato ima niz utora u koji može stati gotovo bilo koji mobilni uređaj. U docku se nalazi hub za USB, u koji možete uštekati kablove i spojiti ih s uređajima koje treba napuniti.

Dolazi u tri veličine. Najmanji je dimenzija 220 puta 113 puta 61 mm i ima četiri ulaza za USB. Srednji, također sa četiri ulaza, je nešto dublji - 142 mm. Najveći može puniti šest uređaja odjednom i dimezija je 315 puta 173 puta 64 mm. Sva tri modela imaju 13,5 razmaka između svakog mjesta za punjenje.

Kako je sve skriveno u samom docku, djeluje prilično uredno, naročito kad je uštekano više uređaja, a nigdje na vidiku u takvim slučajevima uobičajene hrpetine kablova.
Prilično je širok, pa na njega možete smjestiti uređaj horizontalno i gledati, recimo, vido dok ga punite. Bit će ga moguće nabaviti u bijeloj, crnoj ili smeđoj boji, piše Gizmag

Trenutno Dittrich za All-Dock traži novčanu potporu na Kickstarteru. Već su uspjeli gotovo dvostruko premašiti zadani cilj od 40 tisuća dolara (oko 240 tisuća kuna), iako do kraja kampanje imaju još tjedan dana. Novac će iskoristiti za proizvodnju, a prvi bi primjerci u prodaju mogli krenuti tijekom svibnja.

Oni koji su ih podržali moći će se predbilježiti za mali model po cijeni od 59 (oko 350 kuna), srednji od 89 (oko 530 kuna) i veliki 119 dolara (nešto više od 700 kuna).