JEDNOGODIŠNJE JAMSTVO

Rabljeni Aston Martin odsad s pečatom

03.11.2016 u 08:18

Bionic
Reading

Tvrtka nudi rabljene modele u svojim salonima u sklopu novog programa Timeless

Jamstvo za rabljene automobile nije uobičajeno i ako ga neki trgovci i pružaju, ono je ograničeno. U slučaju luksuznih marki u ponudi je takozvani pre-owned program, odnosno kupnja rabljenih auta za koje je poznata povijest vlasništva, korištenja i servisa.

Takvi se automobili prodaju kroz službenu mrežu proizvođača, a racionalniji kupci često preferiraju takva vozila jer za manje novca dobiju automobile s prijeđenih nekoliko tisuća ili desetaka tisuća kilometara.


Aston Martin posljednji je u nizu proizvođača koji je pokrenuo takav program. Tvrtka mu je nadjenula ime ‘Timeless’ jer time želi asocirati na bezvremensku privlačnost svojih modela.

Osim modernih klasika kao što su DB9, DBS i V12 Vantage, potencijalni kupci će čak moći kupiti maloserijske Aston Martine kao što su V12 Zagato ili One-77, hiperautomobil koji je rasprodan prije nego što je obznanjeno da postoji.

Kupci Aston Martina kroz program Timeless dobit će jednogodišnje jamstvo na svaki automobil kojem će službeni servis tvrtke pregledati svu mehaniku i elektroniku, jednogodišnju pomoć na cesti, certifikat o porijeklu te verifikaciju servisne knjige svakog automobila, ali i VIP paket prilikom preuzimanja.

Program Timeless Aston Martina zasad je dostupan u Europi i na Bliskom istoku, dok će početkom iduće godine biti ponuđen i kupcima u obje Amerike te u Aziji i na Pacifiku. Najbliže dostupno tržište Hrvatskoj je Austrija, u kojoj se nalazi trenutno sedamnaest rabljenih Aston Martina uključenih u taj program.