TRIO LUMIA

Pronađite savršenu Lumiju za sebe!

19.01.2016 u 11:26

Bionic
Reading

Svi smo različiti, imamo različite potrebe i želje pa je onda samo logično da nam ne odgovara svima siti telefon. Zato ih imamo čak tri – a jedan od njih savršen je za vas.

Pristupačna i moćna – to je Lumia 550

Ovaj telefon pristupačne je cijene, ali i odličnih performansi, mezimica šire publike. Riječ je o telefonu za svaki džep, metaforički, ali i doslovno, zahvaljujući dijagonali zaslona od S 4,7-inča.

Dolazi sa sustavom Windows 10, a sve njegove prednosti možete saznati u ovoj infografici . Odlikuje ju i kamera od 5 megapiksela, 8 GB za pohranu podataka te s 1 GB RAM-a, predinstaliranim uredskim aplikacijama te najnovijim Microsoftovim preglednikom Edge.

Lumiu 550 možete pronaći HT webshopu za samo 298 kn jednokratno uz Najbolju tarifu Surfam. Saznajte više ovdje.

Lumia 950 za kreativce

Velika sestra 550-ice, Lumia 950, premium je uređaj koji može odigrati ulogu vašeg osobnog računala! Odlikuju je Quad HD ekran je veličine 5,2 inča, šestojezgreni Qualcomm Snapdragon 808 procesor i operacijski sustav Windows 10, no to nisu njene najzanimljivije karakteristike.

S moćnom stražnjom kamerom od 20 megapiksela te prednjom od Full HD 5 megapiksela - moguće je snimati video u 4K rezoluciji dok stražnja kamera automatski snima oštrije stvari u pokretu. Tu je i trostruka led bljeskalica za savršene fotografije u svim uvjetima, te 32 GB interne memorije i 3 GB RAM-a kako biste svoje videe i fotografije mogli pohranjivati i obrađivati brzinom muje.

Lumia 950 može biti Vaša za samo 898 kn uz Najbolju tarifu Imam sve dok ostatak plaćate na rate u mjesečnim iznosima od 90 kn. Vaša nova Lumia nalazi se u HT webshopu ovdje

Najjača i najveća - Lumia 950 XL

Lumia 950 XL sa svojim Quad HD ekranom od 5,7 inča i s osmojezgrenim procesorom Qualcomm Snapdragon radi poput PC-ja. Zaslužan je za to Continuum, funkcionalnost operacijskog sustava Windows 10 koja omogućava to da spojite Lumiju 950 XL na monitor, tipkovnicu i miš, te je koristite kao što bi to činili s računalom!

Prostor za pohranu podataka od 32 GB proširiv je do 200 GB uz pomoć MicroSD kartice, a bez obzira želite li uređivati dokument u Wordu, snimati ili gledati film, Lumia 950 XL bit će vam odličan mobilni suputnik.

Lumia 950 XL se nalazi u HT webshopu po super cijeni od 1598 kn u Najboljoj tarifi Imam sve, dok ostatak plaćate na rate u mjesečnim iznosima od 90 kn. Saznajte više i odlučite se za kupovinu ovdje

 

Ovaj promo prilog napravljen je u produkciji Tnative tima tportala u suradnji s Microsoftom kao dio native sadržaja tportala, a u skladu s najvišim profesionalnim standardima.