burza rada

Programeri, inženjeri, tehničari, voditelji projekata... Ovo su najbolji novi poslovi za vas

30.11.2020 u 12:26

Bionic
Reading

I ovaj tjedan izdvajamo ponudu IT poslova koje nudi portal Moj Posao

Integra Group je utemeljena 1990. godine i posluje na lokacijama u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Ovi specijalisti za pružanje usluga projektiranja zapošljavaju novog kolegu na poziciji Sistemski tehničar (m/ž). Zainteresiranim kandidatima nude dinamičan i zanimljiv posao u stabilnom poduzeću, prijateljsku atmosferu i kvalitetne radne uvjete te daljnje obrazovanje, usavršavanje i napredovanje. Ako si i ti s IT na ti, ovo je pravi posao za tebe!

Little Code, splitska tvrtka koja se specijalizirala za izradu customweb i mobilnih aplikacija za klijente iz cijelog svijeta, zapošljava na pozicijama: Mobile C# Programer (m/ž) i .NET C# Programer (m/ž). Njihova ponuda uključuje bruto plaću od 15 tisuća kuna naviše, bonuse za učinkovitost, mogućnost rada od kuće i fleksibilno radno vrijeme, team building druženja i koješta drugo! U to se možeš uvjeriti i sam ako im se javiš do 7. prosinca.

DevLabs grupa specijalizirana je za pružanje usluga tehnološkim i softverskim tvrtkama. Bez obzira koliko su složeni zahtjevi njihovih klijenata, tvrtka zahvaljujući bogatom iskustvu uspijeva isporučiti kvalitetna rješenja. Prijavi se na oglas za radno mjesto Hardware Engineer (m/ž) i iskoristi priliku za razvijanje svojih profesionalnih vještina u okruženju vrhunskih stručnjaka. Idealan kandidat posjeduje 3 ili više godina u dizajniranju elektroničkog hardvera, timski je igrač i ima visoku razinu samostalnosti u radu. Prepoznaješ se? Oglas ostaje aktivan do 6. prosinca.

Ekobit, uspješna tvrtka za razvoj softvera i Devops koja većinu prihoda ostvaruje izvozom (najviše u Njemačku, Švicarsku i Belgiju), zapošljava više novih kolega. Njihova ponuda uključuje plaću po principu 'život nije fer, ali naša primanja jesu', fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, 30 dana godišnjeg odmah i za sve te priliku za stručno usavršavanje putem raznih edukacije. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 4. prosinca.

RNC Solutions GmbH član je Roaming Networks Group koja posluje u Austriji i Njemačkoj. Zapošljavaju više od 700 zaposlenika, a sada svoj tim žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Monter pristupnih mreža (m/ž), Vođa tima za pristupne mreže (m/ž), Voditelj izgradnje pristupnih mreža (m/ž), Voditelj izgradnje (m/ž) i Voditelj projekata (m/ž). Vjeruju u timski rad, kontinuirani razvoj i obrazovanje zaposlenika. Rok za prijavu na navedene oglase ističe 11. prosinca.