TAJNE VIRALNOG MARKETINGA

Prijavite se za Weboo 2013

07.05.2013 u 12:49

Bionic
Reading

Konferencija Weboo 2013 otvara vrata u zagrebačkom Hypo Centru u srijedu, 5. lipnja. Bavit će se viralnim marketingom, 'inbound' marketingom, community managementom i optimizacijom

Usavršiti svoje znanje i doći na nove poslovne ideje mogu svi koji se bave marketingom i prodajom, web-dizajnom, online poslovanjem, optimizacijom i planiranjem web-kampanja, web-stranica i konverzija te poduzetništvom i inovacijama.

Za ulaz kroz marketing vrata na edukativna konferencijska predavanja po ranoj cijeni kotizacija prijavite se ovdje

Vi u ulozi predavača ili izlagača

Odaberite svoju minutažu izlaganja, pripremite prezentaciju, zasučite rukave i prijavite se odabirom paketaLook, Show ili Smart te budite pod konferencijskim svjetlima vrijedan i zapamćen predavač.

U predvorju vas čekaju izlagački stolovi; zakupite svoj te prezentirajte sudionicima konferencije svoje inovacije i ideje te ih zainteresirajte da postanu vaši klijenti. Promovirajte se kroz naše sponzorirane vijesti koje objavljuju najjači hrvatski mediji.

Javite nam se ako želite biti sponzori i sjediti na tronu konferencije promovirajući svoju tvrtku!

Natječaj Masterweb

Pozivamo kreativce koji žele pokazati svoje videouratke da se prijave na natječaj do 20. svibnjau 12 sati. Stručnjaci će izabrati najkvalitetnije i najkreativnije video sadržaje koji su pohranjeni na nekom od video servisa (YouTube, Vimeo, ...) u kategoriji Online video 2013

Svijet ima Stevena Spielberga, Hrvatska ima Ivana Šarića, a Online video 2013 će imati nekog od vas!

Drugi dan konferencije Weboo 2013

Dana 6. lipnja, pripremite moždane vijuge za četiri web-edukacije uz koje ćete proširiti svoje znanje stečeno s prvog konferencijskog dana uz iskusne predavače, profesionalce iz područja inbound i viralnog marketinga, community managementa i optimizacije. Edukacije se plaćaju, a prijave su obavezne.

Web Marketing Akademija

Za uspješnu online marketing poslovnu filozofiju potrebna su vam znanja i vještine koje ćete savladati kroz 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati nakon kojih postajete certificirani specijalist za web-marketing. Zadnji je čas za prijavejer nova generacija Akademije starta 13. svibnja 2013. godine.

Medijski pokrovitelji konferencije su Večernji list, Net.hr, Poslovni dnevnik, Business.hr, tportal.hr, Monitor.hr, Forum.hr, CISEx, Radio 101 VIDI.hr

Najave konferencije Weboo 2013 s nagradnim igrama za ulaznice osluškujte na Anteni Zagreb, gdje možete osvojiti i 10 predmeta Web Marketing Akademije!

Organizacijski sponzori: Manifest - design intelligence, Imperito, Media Zoom. Službeni fotograf je Goran Katić (Fotosvijet).