Doživljaj kao nikad do sad

Pretvorite dom u kino uz Samsung soundbar i Q-Symphony tehnologiju

29.09.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Zamislite da u svom dnevnom boravku uživate u filmovima kao da ste u kinu, samo u kvalitetnoj slici i uz još kvalitetniji zvuk. Više to ne morate zamišljati jer uz pametne televizore koji donose prikaz od nevjerojatnih 33 milijuna piksela to i je moguće. Za takav doživljaj odaberite upravo Samsung QLED modele televizora, uz koje na poklon dobivate soundbar

Soundbar sustav sastoji se od glavnog izduženog zvučnika, koji se postavlja iznad ili ispod televizora, te od moćnog subwofera, koji pojačava duboke tonove i bas na realističan način. Ovaj dodatak za televizore pridonosi filmskom doživljaju stavljajući vas kao gledatelja u središte radnje, na način da simulira zvuk koji vas okružuje i stvara pravi kino doživljaj u vašem dnevnom boravku.

Koji soundbar izabrati?

Samsung je ove godine predstavio novu liniju soundbarova, koja uključuje i HW-Q800T i HQ-60T modele, uz koje se ističe i nova Q-Symphony tehnologija koja stvara izvanredan zvuk. Naime, Q-Symphony tehnologija zvučnike soundbara uparuje sa zvučnicima televizora, stvarajući pritom zvuk kakav ste do sada mogli doživjeti samo u kino dvoranama. Samsung koristi i Acoustic Beam tehnologiju koja zvučne valove ravnomjerno raspoređuje kako bi se stvorila realistična audio pozadina. Zahvaljujući Acoustic Beam tehnologiji, Samsung soundbaru te odabranom pametnom televizoru iz Samsung QLED 8K serije, ili jednom od QLED Q80 i Q95 modela, uspjet ćete doživjeti i najmanji detalj zvuka.

Doživljaj slike i zvuka kao nikad do sad

Uz sve to, Samsung QLED televizori opremljeni su Object Tracking Sound+ tehnologijom, koja prati kretanje objekata na ekranu te ciljano raspoređuje zvuk kroz prostor, zbog čega ćete imati doživljaj kao da se radnja događa pored vas. Još jedna sjajna inovacija koju donose Samsung QLED televizori je Active Voice Amplifier tehnologija, koja pojačava zvukove u sceni kako bi se što jasnije mogli čuti dijalozi. AVA tehnologija uz pomoć umjetne inteligencije detektira moguće zvučne smetnje u prostoru. U slučaju da smetnje traju dulje od tri sekunde, televizor će automatski pojačati govor glumaca.

Kućno kino kakvo zaslužujete u svome domu

Samsung QLED televizori imaju velike i moderne ekrane koji će se savršeno uklopiti u vaš dom. Uz sve to, QLED televizori dolaze i s podrškom za novi DVB-T2 sustav, kojeg Hrvatska počinje primjenjivati u listopadu. Novi signal donosi HD prikaz svih zemaljskih kanala, jaču otpornost na smetnje te HbbTv interaktivno sučelje. Tako ćete na najbolji mogući način dočekati novi signal uz nevjerojatni prikaz i zvuk na Samsung televizoru.

Isprobajte sinergiju zvuka televizora i soundbara uz Q-Symphony u posebnim ponudama koje je pripremio Samsung. Odaberite svoj idealni Samsung televizor i na poklon dobivate Samsung soundbar. Odabirom QLED Q60T, Q70T ili UHD od 75’’ ili većeg modela na poklon dobivate soundbar HW-T550. Ako imate veliku želju urediti svoj dom na moderan način i odlučite se za The Frame televizor od 55'' ili više, na poklon dobivate i poseban soundbar HW-S40T presvučen dizajnerskom tkaninom.

Također, ako se odlučite za Samsung QLED 8K TV, na poklon dobivate Soundbar Q800T, a ako odaberete modele QLED Q80 ili Q95, očekuje vas Samsung Soundbar Q60T kao iznenađenje. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrirati svoju kupnju slanjem e-maila na ce.promotion@samsung.com.

Promocije traju do 30. rujna 2020. ili do isteka zaliha. Više informacija potražite na www.samsung.hr.