STIŽE GALAXY X

Počinje li početkom iduće godine era sklopivih mobitela?

07.05.2018 u 14:11

Bionic
Reading

Nagađa se kako bi se Galaxy Note 9 mogao pojaviti ranije nego što se očekivalo. Isto vrijedi i za Galaxy S10, kao i za potpuno novi preklopni model Galaxy X

Samsung bi mogao najaviti novo izdanje svog top modela pametnog telefona Galaxy S10 već u siječnju iduće godine, nešto prije ili nakon sajma Consumer Electronics Show (SAD). Galaxy X bi mogao slijediti u veljači, nešto prije ili nakon sajma Mobile World Congress (Španjolska).

TEHNO PREPORUKA

Ovo su apsolutno najbolji smartfoni za užitak u mobilnom gejmingu

Pogledaj galeriju

Pokažu li se ta predviđanja točnima, to bi moglo značiti kako će južnokorejski proizvođač tijekom iduće godine veći naglasak staviti na Galaxy X umjesto na dosad najprodavaniju seriju S.

Takav potez ne bi bio naročito neobičan jer bi Galaxy X mogao započeti novu eru sklopivih mobitela i time dati Samsungu značajnu prednost nad konkurencijom.

Galaxy S10 bi trebao napokon dobiti dugo najavljivani čitač otiska prsta u zaslonu (što se očekuje i u modelu Galaxy Note 9), kao i 3D skener lica s kojim se u Samsunu nadaju natjecati s Appleovom tehnologijom Face ID.

Galaxy X bi trebao dobiti tri OLED zaslona, svaki dijagonale 3,5 inča (8,89 centimetara), koje je moguće rasklopiti u jedinstveni zaslon veličine onih na tablet računalima ili sklopiti u uređaj manji od većine današnjih pametnih telefona, piše Forbes.