DIVLJAO ZA VOLANOM

Pijan i drogiran dvaput u sedam minuta razbio skupocjenu Corvettu

18.04.2017 u 14:55

Bionic
Reading

Vozač u američkoj saveznoj državi New Hampshire zbog činjenice da je bio pod utjecajem nekoliko supstanci uspio je izazvati dvije prometne nesreće u samo sedam minuta

Kevina Cullinanea optužila je policija Manchestera u američkoj savezno državi New Hampshire za vožnju pod utjecajem droge i alkohola, bježanje s mjesta prometne nesreće te izazivanje dvije prometne nesreće. Navodi to lokalni medij Union Leader, koji je izvijestio s mjesta druge nesreće. Naime, Cullinane je svojom Chevrolet Corvettom na sam Uskrs u 19:15 udario automobil u jednom dijelu grada te pobjegao. Dok je policija išla na prvo mjesto nesreće u 19:22, na samo nekoliko kilometara udaljenom mjestu od prve nesreće dogodila se druga, gotovo istovjetna.

Jedino što je Cullinanea spriječilo da Corvettom pobjegne s mjesta i druge nesreće jest činjenica da je njegov sportski model Chevroleta udario drugi automobil pa su potom oba završila u stupu javne rasvjete. Policija navodi kako su svjedoci obje nesreće izjavile da se je Chevrolet Corvette u oba slučaja kretala brzo i nepredvidljivo te da je vozač pijan.