UŽITAK ZA OČI

Pet igara za Android s bezobrazno dobrom grafikom

23.04.2014 u 11:02

Bionic
Reading

Većina će se vjerojatno zadovoljiti osmobitnim igrama kakva je Flappy Bird. No, znamo da među vama ima i onih s većim zahtjevima kad je grafika u pitanju

Evo pet igara koje će vas realističnim izgledom oboriti s nogu.

Real Racing 3 (klikni za uvećanje)


Real Racing 3
Ovu besplatnu igru, doduše, kritiziraju zbog velike količine stvari koje morate kupiti za stvarne novce u igri kako bi bili uspješni. No, ipak je to jedna od igara s najboljom grafikom koju Android danas može ponuditi. Na žalost, to se odražava i na njenu veličinu - pojest će vam 1,6 GB memorije. S druge strane, nema oglasa i može ju se igrati offline. Traži Android 4.0 i noviji.

Dead Trigger 2 (klikni za uvećanje)


Dead Trigger 2
Drugi nastavak popularne igre u kojoj kokate zombije traži nabrijani hardver i zaslon visoke rezolucije. Zauzvrat nudi iskustvo bez premca. Čak i ako niste ljubitelj tog žanra, valja ju probati samo kako bi se divili grafici. I ona će teško sjesti na memoriju vašeg uređaja (414 MB), a i ne možete ju igrati ako niste spojeni na internet. Besplatna je, nema oglasa, traži Android 4.0 i noviji.

Ravensword: Shadowlands (klikni za uvećanje)


Ravensword: Shadowlands
Ovaj RPG vas vodi na epsku avanturu po po ogromnim bespućima, koja čekaju da ih netko otkrije. Krajolici su spektakularni i ugodni za gledati. Optimizirana je za Tegru 3, no vrtit će se na bilo kojem Nvidijinom čipsetu. Veza s internetom trebat će vam samo na početku.
Košta 6,99 dolara (oko 38,5 kuna). Nema oglasa, traži Android 4.0 ili noviji.

Wild Blood (klikni za uvećanje)


Wild Blood
Još jedan fantazijski naslov, po istoj cijeni kao i Ravensword, s vrlo impresivnom grafikom. Iza njih stoji Unreal Engine. Miješa elemente legende o kralju Arturu i vitezovima Okruglog stola s akcijskom igrom. Ne očekujte previše priče, već se divite slikama i krajolicima.
Nema oglasa, ne treba internet, traži Android 2.3 ili noviji.

Assasin's Creed Pirates (klikni za uvećanje)


Assassin’s Creed Pirates
Za razliku od prethodnika, autori ove igre potrudili su se i oko priče i oko izgleda. Početak igre je mapa koja će vas odvesti u brojne pustolovine, bilo da spasite starog prijatelja ili se kući vratite s plijenom iz pljačke. Suprostavit će vam se pirati, topovi, mačevi i tome već slično.

Trenutno je na rasprodaji, pa ju možete dobiti za 2,47 dolara (oko 13,5 kuna). Inače košta 4,99 dolara (oko 27,5 kuna). Nema oglasa, ne treba internet, traži Android 3.2 ili noviji.

Izvor:Android Pit