PORUKA U MRAKU

Ovo noćno svjetlo obavijestit će vas kad vam netko lajka status

29.06.2017 u 13:11

Bionic
Reading

Aumi Mini novo je čudo s Kickstartera stiže nam od tvoraca noćnog svjetla koje se na vaš smartfon povezivalo Bluetoothom, a napravljeno je da vas obavještava o apsolutno svemu

Radi se također o noćnom svjetlu koje se napaja preko USB-a, spaja na Wi-Fi te podržava IFTTT. Ono korisnika može može podsjetiti na hrpu različitih zbivanja. Primjerice, Aumi može podsjetiti kada nam je stigla pošta, je li netko reagirao na naše objave na društvenim mrežama i puno toga drugog. 

Ovaj zanimljivi gadget nije napravljen kako bi počeo svjetliti samo kada netko lajka sliku vašeg psa. On ima ugrađene senzore za dodir kojime uz pomoć ambijentalnog svjetla može pokretati nezavisne podsjetnike. Njih je moguće podesiti pomoću aplikacije koja korisniku omougućuje da izravno kontrolira jačinu svjetla, režim rada i naravno - boju svjetla.

Moguće je aktivirati detekciju pokreta kako bi se svjetlo upalilo tijekom noći kada kroz hodnik u polusnu teturate prema zahodu. Ako ste mislili sufinancirati Aumi Mini na Kickstarteru, niste prvi. Projekt je u trenutku pisanja ovoga teksta već premašio ciljani iznos od 22,821 dolara. Ukoliko se želite domoći novog Aumija po sniženoj cijeni, na Kickstarteru ga možete ugrabiti za 20 dolara.   

Prve dostave Aumi Minija trebale bi krenuti ovoga prosinca.