BEOPLAY PORTAL

Ove slušalice za Xbox Series X koštaju više od same konzole

01.04.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Beoplay Portal, najnovije 5.1 bežične slušalice prestižnog proizvođača audio opreme Bang & Olufsena donose pregršt premijskih značajki koje, prema svemu sudeći, ciljaju uglavnom elitiste

Najnoviji par bežičnih slušalica iz Bang & Olufsena napravljen je da bi probudio elitistu u svakom vlasniku Xbox Series X-a. Premijski komad audio opreme dostupan je u slobodnoj prodaji po cijeni od 500 dolara, što u EU znači 499 eura.

Slušalice Beoplay Portal napravljene su za ekosustav Xbox konzola, što znači da ih je najlakše povezati sa Series X-om, Series S-om, Xboxom One i PC-jem koji ima uključen bežični adapter. Slušalice podržavaju više Bluetooth veza, što znači da korisnici, primjerice, mogu primiti telefonski poziv dok igraju videoigre.

Model dolazi sa aktivnim suzbijanjem vanjske buke i 'gejming audio načinom rada' koji se automatski uključi kad se slušalice spoje na konzolu, bilo to putem bežične veze, USB-C ulaza ili 3.5 milimetarskog priključka.

Aplikacija Bang & Olufsen za iOS i Android ima nekoliko novih značajki koje komplimentiraju Beoplay Portalu - poput optimizacije mikrofona uz isključivanje vanjskih zvukova. U slušalicama se nalaze driveri od 40 mm koji podržavaju Dolby Atmos.

Jastučići u slušalici napravljeni su od memorijske pjene i obavijeni janjećom kožom. Dio koji ide preko glave zaštićen je tekstilom od bambusovih vlakana.

Ostali materijali uključuju anodizirani aluminij koji služi za diskove osjetljive na dodir, a cijela stvar teži oko 282 grama. Baterija, kaže proizvođač, traje 12 sati po punjenju ako koristite aktivno poništavanje zvuka. Uz isključenu značajku B&O obećavaju vrijeme korištenja do 24 sata.