TEHNO SAVJETI

Ova aplikacija je kao besplatni švicarski vojni nož za vaš PC

26.06.2023 u 20:19

Bionic
Reading

Wintoys nudi razne praktične alate za upravljanje vašim računalom, upravljanje zdravljem Windowsa i poboljšanje ukupnog rada računala

Wintoys je besplatna aplikacija dostupna za preuzimanje iz Microsoftovoj trgovini Store. Iako ne košta ništa, djeluje kao švicarski vojni nož za računala s operativnim sustavima Windows 10 i 11.

Ta aplikacija, naime, nudi razne praktične alate za upravljanje vašim računalom, upravljanje zdravljem Windowsa i poboljšanje ukupnog rada računala.

Tako, između ostalog, možete dobiti detaljne informacije o specifikacijama, uključujući korištenje središnje procesorske jedinice i radne memorije, kao i koje izdanje Windowsa koristite.

Wintoys ima značajku Boost koja vam omogućuje optimizaciju ukupnog rada računala, uključuju ći upravljanje aplikacijama koje se pokreću čim uključite računalo.

Aplikacija će vam reći koliko je vremena potrebno za pokretanje vašeg računala i koliko ste aplikacija instalirali te omogućiti uklanjanje neželjenih i suvišnih programa uz značajke kao što je, primjerice, Declutter.

Ponudit će brz pristup naredbama kao što su provjera sistemskih datoteka (SFC) i provjera diska (CHKDSK).

Moguće je također konfigurirati ažuriranja i instalaciju novih izdanja Windowsa, kao i ponovno pokrenuti grafički upravljački program, što bi moglo ukloniti probleme s titranjem zaslona, piše BGR.