TRAŽI SE MJESTO VIŠE

Organizatori konferencije B4Cloud zatvaraju prijave

14.10.2013 u 13:38

Bionic
Reading

Da je cloud poslovanje goruća tema modernog svjetskog poslovanja, dokazali su organizatori konferencije Business for Cloud, koja će prvi put biti održana 17. listopada 2013. u zagrebačkom Hypo centru

Do konferencije je još nekoliko dana, a trenutno broji čak 390 prijavljenih posjetitelja.

Činjenica da se konferencija Business for Cloud - B4Cloud održava prvi put, a s tolikim uspjehom, očit je rezultat velikog interesa javnosti za poslovna cloud rješenja.

Prijave za konferenciju i dalje svakodnevno stižu u velikom broju, no organizatori obustavljaju daljnje prijave jer je dvorana puna.

Stručni tim, predavači, organizatori i suradnici konferencije s nevjerojatnom energijom stvorili su ovaj novi događaj, a hrvatski poslovnjaci će imati priliku uživo 17. listopada saznati koji su svjetski trendovi modernog poslovanja i upoznati veliki broj potencijalnih poslovnih partnera.

U organizaciji poslovno-financijskog cloud sustava CPP, vodećeg u Hrvatskoj, konferenciju B4Cloud prepoznali su Hrvatski Telekom i IBM Hrvatska te sponzorstvom omogućili kvalitetniju organizaciju.

Program konferencije vodit će voditeljicaIva Šulentić, a svi prisutni moći će sudjelovati u raznim nagradnim igrama i zabavnom programu konferencije. Na konferenciji će biti izloženi i novi modeli automobila Mercedes-Benz, A i E klasa.

Uvodni govor održat će operativna direktorica ICT sektora za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma te članica uprave Combisa Mirela Šešerko, čime će službeno otvoriti konferenciju B4Cloud.

Nakon toga slijedi niz blokova izvrsnih predavanja, koja će održati više od 14 priznatih europskih i regionalnih stručnjaka, okupljenih od stručnog tima konferencije B4Cloud, koji čine Igor Vuksanović (CPP), Domagoj Paradi (H&D INFO), Tomislav Car (Infinum) i Nikola Jellačić (Google Adriatics).

Na dan konferencije otvaraju se i prijave za više od 15 besplatnih online seminara kojima će moći pristupiti svi sudionici konferencije.

Uz konferenciju stoje i Automobili Škojo (Mercedes), računovodstveni ured TENA BE, Chill.hr, tvrtka Hyperactive, Bruckom dizajn & komunikacije, 

Blogeri konferencije su e-Talent, a PutujBolje.com osigurat će posjetiteljima dobru zabavu u predvorju i vrijedne nagrade hotela Valamar. Tu su i vina Vinarije Horvatović te Wine To Go! Hvala svima!

Medijski su konferenciju podržali hrvatski portali Index.hr, tportal.hr, Net.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend, CISEx, ICTBusiness.info, Vidi.hr, MojBiz.com, Netokracija.com, eMedjimurje.hr, Hrvatska na dlanu, ZGportal, CroPC, 7plus regionalni Tjednik te mediji iz regije: ITdogađaji, Advertiser Serbia i IT VESTI.

Uz konferenciju stoje i Automobili Škojo (Mercedes), računovodstveni ured TENA BE, Chill.hr, tvrtka Hyperactive, Bruckom dizajn&komunikacije, Filaks, Fotosvijet.com, e-Talent, PutujBolje.com, hoteli Valamar. Tu su i vina Vinarije Horvatović i Wine To Go! Hvala svima!