RAST KONKURENCIJE

Odlična Android tipkovnica SwiftKey postala besplatna

14.06.2014 u 07:54

Bionic
Reading

Od svih virtualnih mobilnih tipkovnica koje su dostupne u Google Play trgovini aplikacijama, SwiftKey je jedna od najstarijih i najkorištenijih uopće, usprkos tome što nije bila besplatna. Sada je app koji mnogima olakšava tipkanje postao potpuno besplatan, pred premijeru tipkovnice namijenjene za mobilnu platformu iOS 8 na jesen

Iako aplikacija postaje besplatna, kompanija je posebno mislila na svoje korisnike koji su prethodno nju i kupili. Oni će dobiti tematski paket vrijedan pet američkih dolara, a kompanija se nada daljim uspjesima.  Kompanijin čelnik Jon Reynolds je u službenoj izjavi rekao kako su fokusirani na pružanje još više značajki i mogućnosti svojim tehnologijama, ali i izradi izvrsnog sadržaja koji će privući još više korisnika.

SwiftKey je na Android vrhu ljestvice najprodavanijih aplikacija proveo više vremena duže vremena od bilo koje druge plaćene aplikacije, no do sada se na iTunesima nije mogao pronaći. Apple je tek s verzijom mobilne platforme iOS 8 omogućio drugima razvoj vlastitih tipkovnica, a kako će to izgledati tek treba vidjeti na jesen. Što se mogućnosti tiče, one bi trebale biti u skladu s onim na što su korisnici na Androidu već poodavno navikli:

SwiftKey