za bezbrižnu jesen

Obiteljska zabava: 3 ideje za opušteno uživanje u jesenskim danima

17.11.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Temperature padaju, dani su sve kraći i polako pada prvo lišće s drveća – to znači samo jedno: stigla je jesen, prekrasno godišnje doba koje možemo iskoristiti za genijalne aktivnosti. Donosimo 3 ideje kako provesti prekrasne, opuštajuće jesenske dane sa svojom obitelji

Temperature padaju, dani su sve kraći i polako pada prvo lišće s drveća – to znači samo jedno: stigla je jesen, prekrasno godišnje doba koje možemo iskoristiti za genijalne aktivnosti. Donosimo 3 ideje kako provesti prekrasne, opuštajuće jesenske dane sa svojom obitelji.

Šetnje šumom i sakupljanje jesenskih ukrasa

Kad lišće počne mijenjati boju i padati s drveća, nema boljeg od dugih šetnji šumom. Spremite stoga djecu i pse i krenite! Dok šećete stazama okruženi šarenim, šuštavim jesenskim lišćem, možete prikupiti neke prekrasne jesenske ukrase za dom. Jesenski vijenac od šarenog lišća, žirova i kestena unosi ugodnu atmosferu u kuću, zar ne? A kad smo već kod toga, ne morate brinuti o blatnjavim cipelama i razbacanom lišću. Bissell bežični usisavač CrossWave usisava, briše i suši vaše podove u jednom potezu, tako da imate više vremena za jesenske ukrase.

Izrada rukotvorina s cijelom obitelji

Vani je hladno i mokro? Idealno za umjetničko poslijepodne. Bez obzira radi li se o crtanju, izradi malih zmajeva od papira ili ogrlica od perli… mašta nema granica. Izvadite škare, olovke i ljepilo i neka vaša djeca počnu. Začudit ćete se što sve mogu stvoriti. Usput, i mame i tate mogu biti kreativni! Od toga čak možete napraviti i malo obiteljsko natjecanje. I bez obzira na to koliko je komadića papira razbacano po prostoriji, sve će biti čisto u tren oka uz štapni usisavač Bissell Icon Pet 25V.

Filmske večeri pod dekicom

Kad rano padne mrak, ugodne filmske večeri lijep su način da završite dan. Pretvorite to u doživljaj za cijelu obitelj i odaberite zabavan obiteljski film, uzmite grickalice i piće, a zatim se svi zajedno na sofi ušuškajte, smijući se i grickajući. A ako se dogodi da crveno vino ili neki bezalkoholni napitak završe na sofi ili tepihu, ništa ne brinite, svaku će mrlju s lakoćom ukloniti Bissell SpotClean.

Neka vam jesen bude prekrasna!