NATRAG U OSAMDESETE

Novi Stranger Things nećemo vidjeti tako skoro, no bit će 'vrijedan čekanja'

30.07.2018 u 13:23

Bionic
Reading

Na nove nastavke osamdesetima inspiriane serije obožavatelji će se morati strpiti sve do iduće godine, no navodno će se čekanje isplatiti

Premda smo krajem prošle godine dobili vijest o produljenoj produkciji treće sezone popularne znanstveno fantastične serije Stranger Things, nedavne reklame su nam vratile nadu te dale okvirnu ideju kada bismo nove nastavke mogli dočekati.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Novi Stranger Things mogao bi se na male ekrane vratiti tijekom ljeta iduće godine, što je sam Netflix potvrdio tijekom turneje Television Critics Associationa (društva TV kritičara). Odgoda nove sezone će se zbilja dogoditi, no konačni rezultat bit će 'vrijedan čekanja'.

TV I ZABAVA

Pet znanstveno-fantastičnih serija uz koje ćete definitivno htjeti provesti ljeto

Pogledaj galeriju

Velika iščekivanja

Tijekom nedavne presice TCA, Netflixova predsjednica za izvorne sadržaje Cindy Holland naglasila je da tvorci Stranger Thingsa (Matt i Ross Duffer i Shawn Levy) jako dobro znaju za očekivanja vezana uz treću sezonu te da planiraju predstaviti 'nešto još veće i bolje od onoga prikazanog u drugoj sezoni, a to znači da im treba dovoljno vremena da im takvo što pođe za rukom'. Holland je također anglasila da će iduća sezona imati puno bolje specijalne efekte od prve i druge.

  • +3
Stranger Things Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada dolazi treća sezona? Još se ne zna

Podsjetimo, Netflix je seriju obnovio za treću sezonu prije nego što je druga uopće izašla. Dok je druga sezona bila popularna, ona nije dosegnula razinu pvere, čega je Neftlix jako dobro svjestan. Iduća sezona će, prema svemu sudeći, izaći paralelno sa zadnjom sezonom HBO-ove Igre Prijestolja.