noviteti

Novi Canonov printer nudi poboljšanu završnu obradu

01.04.2017 u 08:26

Bionic
Reading

Canon Europe proširio je svoj portfelj imagePress modelom C650 koji nudi ispis 65 stranica u minuti uz profesionalnije mogućnosti završne obrade

Canon Europe proširio je svoj portfelj imagePress modelom C650 koji nudi ispis 65 stranica u minuti. Temelji se na istoj platformi kao serija imagePress C850 (predstavljena u rujnu 2016. godine), uz profesionalnije mogućnosti završne obrade. 

Te mogućnosti obuhvaćaju rezač brošura s dvije oštrice, stroj za bušenje većeg broja rupa s presavijanjem i klamericu, kao i dvostran ispis natpisa.

Novi model iz serije imagePress nudi podršku za niz produkcijskih RIP-ova uključujući Prismasync i novi EFI Fiery imagePress Server H300.

C650, tvrde u Canonu, moguće je integrirati u uredska okruženja, u kojima se uglavnom proizvode dokumenti prema internim i eksternim profesionalnim standardima te u uredske sustave tijekova rada kao što je uniFlow pomoću višefunkcijskih platformi za ugrađene aplikacije (MEAP-a, Multi-functional Embedded Application Platforms).

Za odjele za ispis u tvrtkama i manje, napredne davatelje usluga ispisa (PSP-ove) koji su tradicionalno fokusirani na manje složene primjene dokumenata imagePress C650 predstavlja priliku proširenja poslovanja na profesionalne primjene s kompleksnijom završnom obradom kao što su katalozi, brošure i reklamni letci kao i materijale za visokoutjecajni marketing kao što su dvostrani natpisi i koverte.