MOJPOSAO

Nove poslovne prilike u IT-ju! Pogledajte što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 26.10.2020 13:29
  • Objavljeno 26.10.2020 u 13:29
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: fotografielink

U suranji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih oglasa u brzorastućem IT sektoru

Jednom davno, tvrtka Serengeti svoj put je započela kao 'bend nekolicine prijatelja'. Danas zapošljavaju oko 150 djelatnika koji klijentima iz cijelog svijeta pružaju usluge tehnološkog savjetovanja i razvoja softvera. No, tu ne žele stati već traže nove kolege na pozicijama: Senior Frontend developer (m/ž) i .NET Developer (m/ž). Njihova ponuda uključuje konkurentnu plaću, mogućnost osobnog i profesionalnog rasta te ravnotežu između poslovnog i privatnog dijela života.

Ako posjeduješ između 1 i 3 godine radnog iskustva, najpoželjnije u svijetu mode ili potrošačke robe, pridodajući osobitu pozornost trendovima, stilovima i novinama u digitalnom i svijetu online trgovine, idealan si kandidat za radno mjesto Web Dizajner (m/ž) u tvrtki Calzedonia. Uz redovita i primjerena primanja, nude ti i mogućnost povremenog rada od kuće, rad u stabilnoj i respektabilnoj kompaniji te ugodno radno okruženje. Ako su te zainteresirali, javi im se do 2. studenog.

Dodekaedar je razvojni studio specijaliziran za razvoj mobilnih aplikacija i pružanje usluga outsourcinga i razvoja za međunarodne kupce. Trenutno su u potrazi za Front-end programerom (m/ž) koji će prije svega raditi na projektima za jednu dansku tvrtku koja implementira i podržava 360 ° POS i rješenja za e-trgovinu. Zauzvrat nude puno autonomije u radu, fleksibilne uvjete rada te priliku za stjecanje bogatog međunarodnog iskustva. Oglas ostaje aktivan do 7. studenog.

Freshcells systems engineering GmbH je softverska agencija sa sjedištem u Düsseldorfu čiji dinamičan tim broji više od 70 zaposlenika. Tvrtka je uvijek u potrazi za najnovijim softverskim trendovima i rješenjima… i kvalitetnim kolegama! Trenutno zapošljavaju na pozicijama: Frontend Designer (m/ž), Senior Sowtvare Architect (m/ž) i Fullstack Developer (m/ž). Ako želiš raditi u dog friendly okruženju koje potiče kreativnost zaposlenika, nudi rad na raznovrsnim, međunarodnim projektima i njeguje opuštenu atmosferu, javi im se do 13. studenog.

Centar umjetne inteligencije Lipik, koji se sastoji od Edukacijskog centra umjetne inteligencije i Poduzetničkog inkubatora umjetne inteligencije, traži osobu sa znanjima i iskustvima na području umjetne inteligencije, strojnog i dubokog učenja kako bi se priključila njihovu razvojnom timu na poziciji Predavač u Centru umjetne inteligencije (m/ž). Uz plaću u rasponu od 12.000 do 15.000 kuna, nude stalan posao, dodatne edukacije i svu potrebnu opremu za rad. Svoj životopis im pošalji do 31. listopada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!