OBITELJ WINDOWS PHONE

Nokia Lumia 930 stigla u Hrvatsku!

08.07.2014 u 14:48

Bionic
Reading

Mobis-electronic ponosno predstavlja novu Nokiju Lumiju 930, model s najnovijim Windows Phoneom 8.1

Upravo kao što smo vam ranije i najavili Lumia 930 stigla je u Hrvatsku. Nokia Lumia 930 dizajnirana je da udobno leži u ruci i džepu, a 5-inčni ClearBlack zaslon omogućava gledanje najzahtjevnijih sadržaja i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Lumijine inovacije obuhvaćaju procesor Snapdragon 800 od 2,2 GHz, 4G LTE povezivanje i ugrađeno bežično punjenje.

S novom Nokijom Lumijom korisnicima su dostupne uzbudljive i zabavne aplikacije kao što su Zinio, Vyclone, Vimeo, Skype i druge, a Windows Phone 8.1 donosi uzbudljive značajke kao što su aktivne pločice (Live Tiles), brza Word Flow tipkovnica i Action Center koji korisnicima približava stvari koje najviše vole.

Najveći užitak korisnicima pružaju PureView kamera od 20 MP i usmjereni mikrofoni sa surround zvukom s kojima možemo snimati fotografije visoke kvalitete i upečatljive videozapise s jasnim i bešumnim zvukom. Uz aplikaciju Nokia Camera korisnicima je dostupna kreativna kontrola nad fotografijama, čemu dodatno doprinosi i aplikacija Nokia Storyteller.

Cijena Nokije Lumije 930 u slobodnoj prodaji je 4.799 kn, a diljem Hrvatske bit će dostupna u crnoj i bijeloj boji. Nove vlasnike Lumije 930 čeka još jedna poslastica – u kutiji ih očekuju upute kako do dodatnog poklona iznenađenja.