ZA NASTAVNIKE

Naučite besplatno više o e-učenju

20.09.2013 u 15:05

Bionic
Reading

Od 23. rujna do 1. listopada 2013. Centar za e-učenje Sveučilišnog računskog centra (Srca) organizira Tjedan Centra za e-učenje u okviru kojega će biti održane radionice, tečajevi i predavanja na temu e-učenja

'Na početku nove akademske godine željeli smo izaći u susret nastavnicima i pružiti im potporu u aktivnostima oko e-učenja, upoznati ih s tehnologijama e-učenja te ih educirati za uporabu i primjenu u nastavi', kažu u Srcu.

Kroz Tjedan će biti održana predavanja, tečajevi i radionice na kojima će polaznici upoznati sustav Moodle, e-portfolio sustav i sustav za webinare, napraviti prve korake u izradi svojeg e-kolegija, naučiti kako održati virtualno predavanje ili izraditi svoj e-portfolio.

Na predavanjima će biti govora o tome što najviše muči nastavnike pri izradi i održavanju e-kolegija te kako iskoristiti mogućnosti sustava e-portfolio u obrazovanju.

Za one koji žele znati više, bit će organizirana radionica kako izraditi e-kolegij najviše razine primjene e-učenja u nastavi ili kako pripremiti testove u sustavu Moodle.

Bit će predstavljena i inicijativa Hrvatska e-portfolio mreža, koja će biti uspostavljena u okviru projekta LLP European Network of ePortfolio Experts & Practitioners, koji vodi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Više informacija i prijavnice online potražite na stranicama Srca