stajali u redu

Muskov bacač plamena krenuo u prodaju, evo što kažu prvi kupci

12.06.2018 u 06:54

Bionic
Reading

Bacač plamena iz Muskovog Boring Copanyja zbog pravnih razloga nosi ime 'Nije bacač plamena' i već oduševljava entuzijaste (i prikrivene piromane) diljem Amerike

Bacač plamena osebujnog tehno vizionara Elona Muska koji se u Sjedinjenim Američkim Državama prodaje po cijeni od 500 dolara, čini se, našao je svoju publiku.

Čisto da dobijete okvirnu ideju o čemu se radi recimo da je kompanija do danas prodala 20.000 ubojitih gadgeta, s time da je prvih 1000 distribuirano tijekom eventa u glavnoj zgradi Boring Companyja u Los Angelesu.

KAKAV LIK

Koje to sve kompanije vodi neumorni Elon Musk?

Pogledaj galeriju

I da, ljudi su se stali u duge redove kako bi se domogli svojeg primjerka Boring Companyjevih domesticiranih bacača plamena. Elon Musk je, očekivano, bio oduševljen rezultatom.

Što se imena uređaja tiče, Musk se očigledno htio sprdati sa američkim poštanskim zakonima koji izričito naglašavaju da na carini ne možete prevesti ništa pod imenom 'bacač plamena', pa je proizvodu dao službeno ime 'Nije bacač plamena'.

Na internetu su se pojavile i prve recenzije. YouTuberica Justine Ezarik je otvorila uređaj u videu objavljenom ovog vikenda, a pridružio joj se i recenzent Faruk Korkmaz koji je cijelu stvar prikladno komentirao rekavši da 'Svi trebaju pročitati uvjete i da se Boring Company ne šali, makar je sve napisano s dozom ironije'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: iJustine