okrugli stol

Mreža Smart Day bavit će se digitalizacijom poslovanja

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 21.03.2017 12:04
  • Objavljeno 21.03.2017 u 12:04
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Petnaesti okrugli stol 'Mreža Smart Day' bit će održan 5. travnja u kinu Europa. Tema rasprave bit će 'Pametni sustavi u kontrolingu'

Digitalizacija se događa u svim aspektima života i poslovanja te diktira nove načine djelovanja. Tako se i u području analize podataka odnosno pri kreiranju kvalitetnih informacija pojavljuju novi trendovi: otkrivanje novih znanja iz velikih podataka, intuitivna vizualizacija, upotreba prediktivne analitike u svakodnevnom poslovanju, analiza podataka u stvarnom vremenu i mnogi drugi.

Koji su to trendovi koje kontroling treba pratiti kako bi svojoj kompaniji osigurao prednost u tržišnoj utakmici? Na koji način upotrijebiti raspoložive pametne sustave koji uz znanje i iskustvo ljudi postaju glavni resurs pri donošenju odluka? Može li kontroling preuzeti ulogu inovatora u kompaniji i iz do sada neiskorištenih informacija pronaći nove poslovne prilike?

Na ta će pitanja odgovor ponuditi petnaesti okrugli stol Mreža Smart Day, koji će biti održan u srijedu, 5. travnja, u kinu Europa (Varšavska 3, Zagreb) s početkom u 13 sati.  

Uvodnu prezentaciju održat će Slađana Krpić, direktorica odjela za poslovnu analitiku u tvrtci Poslovna inteligencija.

U okruglom stolu sudjelovat će Elvedina Kežman (voditeljica odjela za korporativni kontroling u JGL-u), Anja Kurobasa (direktorica razvoja korporativnih financijskih sustava, u Atlantic Grupi), Mladen Meter (savjetnik za kontroling i finacnije u tvrtci Poslovna učinkovitost) i Maja Vodopija (voditeljica odjela za planiranje i nadzor u tvrtci Mercury Processing Services International).

Raspravu će moderirati Lidija Karaga, članica uprave zadužena za konzalting i implementaciju u Poslovnoj inteligenciji.

Ulaz je slobodan uz obaveznu prijavu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!