na twitteru

Može li bizarnije? Elon Musk nakon prepucavanja s čečenskim vođom promijenio ime u Elona

16.03.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Šef SpaceX-a je u komentarima na izazov ruskom predsjedniku putem Twittera porazgovarao i sa čečenskim liderom Ramzanom Kadirovim

Elon Musk je na Twitteru promijenio ime u 'Elona Musk' ubrzo nakon što je izazov ruskom predsjedniku na borbu jedan-na-jedan pročitao i čečenski lider Ramzan Kadirov. U objavi putem Telegrama koja je poslije došla i do Muska, Čečen je Musku poslao upozorenje.

'Elone Musk, jedan savjet - ne uspoređuj snagu sa Putinovom' napisao je Kadirov. 'Vladimir Vladimirovič će izgledati nesportski nakon što te premalti na mrtvo ime', poručio je.

'Upravo zato ćeš morati napumpati te mišiće kako bi se pretvorio iz ženstvene Elone u brutalnog Elona koji trebaš na koncu i biti. Predlažem trening u jednom od centara u Čečeniji,' dodao je. Nakon toga mu je izlistao popis čečenskih instituta: Sveučilište za ruske specijalne postrojbe, Klub borilačkih vještina Akhmat i TV/Radio kompaniju Grozni.

'Vratit ćeš se iz Čečenije kao potpuno nova osoba Elona, hoću reći, Elon' napisao je. Musk je kao odgovor napisao 'Hvala na ponudi, ali tako izvstan trening bi mi dao preveliku prednost. Ako se tako jako boji borbe, mogu koristiti samo lijevu ruku - i usput, nisam lijevoruk'.

Poruku je potpisao sa 'Elona'.