Red Hat Business Partner

Nakon novog uspjeha, Combis najavio dodatnu ekspanziju

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 29.11.2017 14:09
  • Objavljeno 29.11.2017 u 14:07
Hrvoje Dunkić (Combis)

Hrvoje Dunkić (Combis)

Izvor: Combis / Autor: Combis

Regionalni sistem integrator Combis postao je Red Hat Premier Business Partner. Red Hat je vodeći svjetski proizvođač rješenja temeljenih na otvorenom kodu (open source), namijenjenih tvrtkama svih veličina i industrija.

'Nakon što smo prošle godine realizirali Advanced Red Hat Business Partner status definirali smo strateške ciljeve s Red Hatom i u proteklom razdoblju ostvarili izuzetan rezultat, koji je u konačnici rezultirao Premier razinom partnerstva. 

U portfelju usluga Red Hata leži golemi potencijal koji je već prepoznat među korisnicima. Očekujemo dodatnu ekspanziju', rekao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu.

Da bi realizirao novi status Combis je trebao zadovoljiti niz kriterija za dokazivanje stručnosti i sposobnosti, od sudjelovanja na brojnim stručnim edukacijama, osiguranja tehničkih i prodajnih certifikata te angažmana pri predstavljanju Red Hatovih tehnologija. 

U sklopu zajedničke strategije Combisa i Red Hata planiran je zajednički nastup na tržištu, certifikacija i edukacija inženjera te mnoštvo infrastrukturnih projekata.

  • +23
  • +20

Kako je bilo na Combisovoj konferenciji 2017.

Izvor: Combis / Autor: Combis

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!