FFWD.PRO

Majstori web dizajna u Zagrebu

03.04.2012 u 11:30

Bionic
Reading

U Zagrebu će se 11. i 12. lipnja u hotelu Antunović i Eduka centru Zagreb održati specijalizirana konferencija i stručne radionice FFWD.PRO namijenjene dizajnerima i web developerima, kreativnim direktorima i voditeljima internetskih projekata

Na konferenciji, koja će okupiti domaće i regionalne stručnjake s područja web biznisa i dizajna, razvoja aplikacija te korisničkog iskustva, bit će prisutni i međunarodni predavači.

U dva dana konferencije predavači će predstaviti najnovije svjetske trendove i uspješne prakse za poboljšanje korisničkog iskustva web i mobilnih stranica te aplikacija.

Bit će tu, između ostalih, direktor britanske agencije Clearlef Andy Budd te Daniel Mall, art direktor iz Philadelphije koji je radio u poznatim američkim web agencijama Happy Cog i Big Spaceship. Robert Nyman, tehnički savjetnik iz Mozille, govorit će o otvorenom webu i najnovijim web tehnologijama poput HTML5 i CSS3 te kako one olakšavaju rad dizajnerima, ali i poboljšavaju upotrebljivost i brzinu web stranica.

'Bilo je jako teško okupiti vodeće autoritete u web industriji koji su aktivno radili na projektima uistinu širokog raspona klijenata - od velikih tehnoloških divova, preko opsežnih internetskih produkcija i računalnih igara, do međunarodnih humanitarnih organizacija, no sretni smo što smo ih uspjeli okupiti, i to na domaćem terenu', izjavio je organizator konferencije Marko Dugonjić, velikogorički dizajner i suosnivač popularnih Web radionica.

Detalje o konferenciji i radionicama možete saznati na FFWD.PRO, a prijaviti se možete na ffwd.pro/registration/.