LG StanbyME Go

LG ima pametni televizor koji u tren oka postaje - kofer

16.08.2023 u 13:49

Bionic
Reading

U današnje vrijeme rijetko viđamo prijenosne televizore, no LG StanbyME Go jedan je od unikatnih pametnih televizora dostupnih na tržištu

LG je svoj televizor StanbyME Go predstavio početkom godine, a sada je dostupan za prednarudžbe. Radi se o pametnom televizoru s bežičnim baterijskim napajanjem, dijagonala mu je 27 inča, a zaslon mu je osjetljiv na dodir. Cijeli uređaj pokreće LG-jev webOS, a u tren oka postaje elegantni kovčeg.

'Dizajn aktovke s ručkom čini StanbyME Go savršenim proizvodom za put, za kampiranje ili kamo god vas putovanje odvede. Čvrsta torbica štiti zaslon dok ste u pokretu i olakšava pohranjivanje kada TV nije u upotrebi', stoji u LG-jevom opisu ovog uređaja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: LG

LG StanbyME Go ima 1080p 60hz zaslon osjetljiv na dodir, a moguće ga je zaokrenuti u okomiti portretni način rada. Još je zanimljivije to da se zaslon može postaviti tako da leži ravno unutar kovčega. Promotivni video pokazuje da ga vlasnici mogu koristiti za igranje igara na dodirnom zaslonu kao što je šah ili ga čak koristiti kao virtualni gramofon.

Ugrađena baterija unutar kovčega omogućit će televizoru LG StanbyME Go da radi oko tri sata s jednim punjenjem, a morat ćete biti u blizini WiFi-ja ili neke slične veze da biste koristili njegove pametne funkcionalnosti. Ostale ključne tehničke specifikacije uključuju podršku za Dolby Atmos, LG-jev α7 AI Gen5 procesor slike i AI Sound Pro audio procesor.

Međutim ono što bi vas moglo odgovoriti od nabavke ovog prijenosnog televizora njegova je prilično visoka cijena. Za LG StanbyME Go potrebno je izdvojiti 999,99 dolara.