proširena stvarnost

Landlord GO igra se i u Hrvatskoj: Trgujte nekretninama i kupite HNK ili Empire State Building

03.08.2020 u 12:10

Bionic
Reading

Točno 9017 igrača već je sklopilo ugovore o virtualnom vlasništvu nad više od 45.174 objekata u Zagrebu

Danas, s više od tri milijarde mobilnih uređaja na planetu, trilijuni podataka ostaju neiskorišteni. No, sada možete uživati ​​u ovoj mješavini digitalnog i stvarnog svijeta u igri Landlord GO.

Landlord GO, potpuno nova igra kompanije Reality, omogućuje korištenje tih digitalnih 'otisaka' na zabavan i uzbudljiv način, a igrači mogu kupovati, prodavati i ubirati najamnine u najpoznatijim zgradama i znamenitostima na svijetu.

S više od milijun igrača širom svijeta, to je prva igra proširene stvarnosti koja koristi stvarne zgrade, stvarne ljude i stvarne cijene kako bi vaš grad uključila u akcijsku strategijsku igru.

Landlord GO, igra koju igra milijun igrača širom svijeta Izvor: Društvene mreže / Autor: Reality - Big Data Games

Igra se i u Hrvatskoj pa je tako trenutno 9017 igrača sklopilo ugovore o virtualnom vlasništvu nad više od 45.174 objekata u Zagrebu. Bez obzira želite li samo nabaviti kakvu garsonijeru ili planirate posjedovati Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu ili Empire State Building u New Yorku, sve vam to nudi Landlord GO.

  • +9
Akcijska strategijska igra Landlord Go Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Reality Games

Igra koristi ogroman skup podataka, uključujući detaljne informacije o više od pola milijarde nekretnina u stvarnom svijetu. Tvorci igre su vlastiti skup podataka kombinirali s NASA-inim satelitskim snimkama kao bi, kažu, stvorili jednu od najrealnijih i najsigurnijih igara vezanih uz stvarne podatke.

'Ne postoji ništa slično, što bi se moglo približiti razini točnosti i detalja kakvu nudi Landlord GO', uvjeren je John Woznowski, izvršni direktor Reality Gamesa.