U SURADNJI SA SONOSOM

Kao okvir za slike: Pogledajte kako izgleda novi zvučnik iz Ikee

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 16.06.2021 13:04
  • Objavljeno 16.06.2021 u 13:01
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Ikea i Sonos predstavili su novi zvučnik u obliku slike koji će postati dostupan 15. srpnja po cijeni od 179 eura

Ikea i Sonos službeno su predstavili najnovije proizvode iz njihove linije Symfonisk. Riječ je o okviru za slike koji je istovremeno i zvučnik dostupnom po cijeni od 179 eura. Riječ je o dodatku za već postojeću kolekciju zvučnika koji će postati dostupan 15. srpnja. Premda Ikea proizvod naziva 'okvirom s Wi-Fi zvučnikom', on dolazi sa slikom koju, ako vam se ne sviđa, možete zamijeniti svojom ili nekom iz Ikejine ponude Symfonisk.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Kao što je vidljivo na animaciji, sliku je moguće skinuti te otkriti zvučnik koji se nalazi ispod. Verge najavljuje da će u Ikei biti dostupno nekoliko zamjeniskih slika koje je naslikala umjetnica Jennifer Idrizi uz napomenu da bi ponuda mogla varirati zavisno o regiji.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Što se tiče menadžmenta kabela, onaj za napajanje može se namotati unutar okvira te se može provući da izlazi iz sredine bilo kojeg brida. Sam zvučnik je moguće položiti na ravnu površinu pomoću nožica koje se, ako ih ne rabite, mogu uvući u okvir.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Zvučnici se mogu upariti kako bi stvorili stereo zvuk, s time da dva komada mogu biti jedan pored drugog te se na struju spajati preko samo jedne žice.

Što se fizičkih kontrola tiče, one su smještene na lijevoj strani okvira. Zvučnicima će se također moći upravljati putem aplikacije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!