Vrhunski zvuk

Sony održao nezaboravni, urbani party u tramvaju povodom predstavljanja nove ULT POWER SOUND linije zvučnika i slušalica

10.06.2024 u 12:45

  • +10

Sony - ULT POWER SOUND

Izvor: Promo fotografije / Autor: Uros Podlogar Photography

Bionic
Reading

Vrhunski zvuk na svakom koraku s ULT POWER SOUND

Zagreb je proteklog vikenda bio domaćin nesvakidašnjeg i ultimativno cool eventa koji će se dugo pamtiti. Spektakularan party u tramvaju povodom predstavljanja nove Sony ULT POWER SOUND bežične linije zvučnika i slušalica okupio je poslovne partnere, prijatelje Sonyja i influencere koji su uživali u vrhunskoj atmosferi i nezaboravnim trenucima vožnje gradskim ulicama uz najbolje plesne ritmove.

Vrhunska zabava uz DJ-a Butterfly Jam

DJ Butterfly Jam, iskusni majstor tramvajskih partyja, svojim je plesnim ritmovima podigao atmosferu do vrhunca. Gosti su plesali i uživali u svakom trenutku, dok su ih pratili snažni i kristalno čisti zvuci iz ULT TOWER 10 zvučnika. Osim ULT TOWER 10 zvučnika, predstavljene su i nove bežične slušalice ULT WEAR te dva prijenosna ULT FIELD 7 i ULT FIELD 1 bežična zvučnika, koji su oduševili sve prisutne svojim vrhunskim performansama i mobilnošću.

Nova linija za ljubitelje glazbe

Sonyjeva nova ULT POWER SOUND linija zvučnika i slušalica dizajnirana je za ljubitelje glazbe koji uživaju u snažnom, dubokom zvuku basova koji će ubrzati otkucaje vašeg srca. Ova linija uključuje tri modela bežičnih zvučnika – ULT TOWER 10, ULT FIELD 7 i ULT FIELD 1 – te bežične slušalice ULT WEAR.

ULT TOWER 10 pruža moćan zvuk s dvije opcije basova, automatsku optimizaciju zvučnog polja, te 360° Party Sound i svjetlosne efekte. ULT FIELD 7 donosi otpornost na vodu i prašinu, dugotrajnu bateriju i mogućnost povezivanja do 100 zvučnika za sinkronizirano reproduciranje. ULT FIELD 1 impresionira kompaktnom prenosivošću, raznovrsnim bojama i dugotrajnom baterijom, savršenom za svaku priliku.

Bežične slušalice ULT WEAR pružaju duboke basove i naprednu tehnologiju za uklanjanje vanjskih šumova. S mekim ušnim jastučićima i sklopivim dizajnom, idealne su za nošenje bilo gdje.

Posebnu čar ovom urbanom događaju dali su uzvanici svojim objavama na društvenim mrežama, dijeleći doživljaje i stvarajući val oduševljenja među pratiteljima. Party u tramvaju pokazao je kako je ULT POWER SOUND linija zvučnika savršena za ljubitelje glazbe koji žele ultimativni zvuk bez obzira na lokaciju - bilo da je riječ o kućnim zabavama, putovanjima ili spontanom druženju s prijateljima.

Više informacija o novoj ULT POWER SOUND liniji zvučnika možete pronaći na www.sony.hr