HOSPITAL DAYS 2012.

Kako informatika može pomoći bolnicama

07.11.2012 u 19:05

Bionic
Reading

Konferencija tvrtke IN2 posvećena je povećanju učinkovitosti bolničkih sustava

Konferencija HospITal days 2012. o poslovnim i informatičkim rješenjima za bolnice bit će održana 15. i 16. studenog 2012. u hotelu Well u Tuheljskim Toplicama.

Cilj konferencije je razmjena informacija među stručnjacima koji se suočavaju s operativnim, kadrovskim, informatičkim, financijskim ili drugim poslovnim izazovima u upravljanju bolnicama.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici zdravstvene vlasti, uprava bolnica te stručnjaci s područja ICT-a u zdravstvu kako bi prezentirali završene projekte, najavili nove i popričali o izazovima u njihovom provođenju. Ovogodišnja konferencija posvećena je povećanju učinkovitosti bolničkih sustava.

HospITal days 2012. organizira softverska tvrtka IN2, koja je sa svojim bolničkim i laboratorijskim sustavima prisutna u većini hrvatskih bolnica. Partner konferencije je Hrvatski Telekom.

Na konferenciji se očekuje preko 200 sudionika iz Hrvatske i regije zainteresiranih za problematiku upravljanja bolnicama, kao i za razne inicijative vezane uz e-zdravstvo i nacionalne zdravstvene programe koji se uskoro planiraju provesti.

Sponzori konferencije su Microsoft Hrvatska, Hewlett-Packard, Recronet, Medavis, i VamsTec, a medijski pokrovitelji tportal.hr, Mreža, Poslovni dnevnik i Rep.hr.

Iznos kotizacije je 950 kuna + PDV za prijave do 8. studenog 2012. godine, odnosno 1.600 kuna + PDV za prijave nakon 8. studenog 2012. Prijaviti se možete putem online formulara