MODERNE METODE

Južnokorejski predsjednički kandidat kao dio kampanje koristi - StarCraft

24.04.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Kako na izborima privući mlađu publiku ako ste predsjednički kandidat? Možete pokušati glumiti o tome da vam je stalo i naslikavati se s mladeži po predizbornim skupovima ili kao Moon Jae-in, sve preskočiti i primiti se editora mapa za StarCraft

Vjerojatno najžešći dio ove priče je to što ovdje govorimo o legitimnom kandidatu, a ne marginalcu. Korejski izvori, naime, potvrđuju da je Moon Jae-in potencijalni predsjednik, a ne marginalac kao što se dalo očekivati. Uglavnom, na njegovoj službenoj stranici pored političkog programa i obećanja možete pronaći linkove za download dviju besplatnih mapa za StarCraft.

Korejski predsjednički kandidat i njegova mapa za StarCraft Izvor: Društvene mreže / Autor: Moon Jae-in

Zašto? Zato što je Južna Koreja oduvijek bila luda za Blizzardovom popularnom strategijom u pravome vremenu.

Na žalost svih najžešćih obožavatelja StarCrafta, izgleda da Jae-in nije unio baš previše truda u izradu promotivnih mapa. Sudeći po izvješću s Kotakua, riječ je o postojećoj mapi koja u središtu ima dodatnu hrpu minerala koji pišu '1 Moon Jae-in'. Pretpostavljamo da je time htio dati do znanja da će donijeti prosperitet svojoj zemlji ako pobijedi.

Što god njegov stožer mislio o mapama, dobro je znati da tekovina tehnologije modernog doba među legitimne političke alate u Južnoj Koreji uključuje i mape za računalne videoigre. Sve što nama treba je da idući ovdašnji predsjednički kandidat napravi jednu krasnu mapu za Serious Sam čiji sadržaj ostavljamo vašoj mašti.